Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υποψήφια για «κορυφαία κορασίδα 2018» η Σπυριδούλα Καρύδη!

ΣΕΓΑΣ
25 Ιανουαρίου 2019 / 10:54

Η Κερκυραία αθλήτρια του ΚΓΣ είναι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την ανάδειξη της κορυφαίας κορασίδας του ελληνικού στίβου για το 2018.

ΑΘΗΝΑ. Η άλτρια του Κερκυραϊκού, που την περασμένη χρονιά «έσπασε τα κοντέρ» βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων εκλεκτών αθλητριών του ΣΕΓΑΣ ενώ η κορυφαία θα αναδειχθεί μέσα από ψηφοφορία του κοινού. Οι άλλες τρεις υποψήφιες κορυφαίες κορασίδες είναι οι Σταυρούλα Κοσμίδου (σφυροβολία), Ελίνα Τζένγκο (ακοντισμός) και Όλγα Φιάσκα (βάδην).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, Κ20 και Κ18 θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν οι φίλοι του στίβου, στην ψηφοφορία που θα τρέξει από την Πέμπτη (24/1) έως και την Παρασκευή (1/2).
Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον αθλητή και την αθλήτρια της αρεσκείας τους, τόσο μέσα από το site, όσο και στους επίσημους λογαριασμούς της ομοσπονδίας σε Facebook, twitter και instagram. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα (4/2) και η βράβευση με το βραβείο “Κοινού” θα γίνει λίγες ημέρες αργότερα, στη γιορτή των “Κορυφαίων”, που θα διοργανώσει η ομοσπονδία στις 8 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.
Μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα της ψηφοφορίας από έδω