Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά συσκευής ηλεκτροθεραπείας στον Σύλλογο «Μέλισσα»

Μέλισσα
24 Ιανουαρίου 2019 / 13:25

Από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωσης Μέσης Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, Σπύρος Ζουμπουλίδης οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ  «ΜΕΛΙΣΣΑ» και το προσωπικό δέχτηκαν με μεγάλη χαρά αντιπροσωπία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μέσης Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενη από τους κ.κ. Βασίλη Μελίδη  Πρόεδρο, Έαντιπρόεδρο Έλενα Βραδή και Γραμματέα Βασιλική Πανάρετου, οι οποία δώρισαν μία συσκευή ηλεκτροθεραπείας για το φυσικοθεραπευτήριο του Συλλόγου.
Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και γνωριμία με τους ωφελούμενους του ΚΔΗΦ "ΜΕΛΙΣΣΑ", και ευχαριστίες προς την αντιπροσωπία για την πολύ σημαντική δωρεά και την υποστήριξή τους στην δύσκολη προσπάθεια του Συλλόγου.
 
Η ΔΗΜ.ΤΟ. Μέσης Κέρκυρας της Ν.Δ. ανακοίνωσε: «Επισκεφθήκαμε  το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία και το ΚΔΗΦ  «ΜΕΛΙΣΣΑ»,   με σκοπό την  ενίσχυση της  τεράστιας  προσπάθειας που κάνει εδώ και χρόνια ο Σύλλογος. Παραδώσαμε δε στον πρόεδρο του συλλόγου  Κο Ζουμπουλίδη  Σπύρο   ένα μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας  για τις ανάγκες του φυσικοθεραπευτηρίου του κέντρου. Περιηγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις , διαπιστώσαμε τις πολλές ελλείψεις , και συζητήσαμε για  τις δυσκολίες και τα καθημερινά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν .Βρεθήκαμε μαζί με τα παιδιά και διαπιστώσαμε την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος  με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει . Το άγγιγμα  ψυχής  που νιώσαμε  από  αυτά τα παιδιά δεν περιγράφεται με λόγια . Ούτε στα λόγια όμως  θα μείνει  αυτό που υποσχεθήκαμε στον Πρόεδρο του Συλλόγου ότι  θα προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε και να βοηθάμε με κάθε τρόπο το κέντρο ειδικής αγωγής Μέλισσα .
Συγχαίρουμε το Σύλλογο για την προσπάθειά του και υποσχόμαστε να συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα του αρωγοί».