Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Πανελλήνιο κλειστής κωπηλασίας ο ΝΑΟΚ

Κωπηλασία
17 Ιανουαρίου 2019 / 16:02
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μας έχει συνηθίσει σε διακρίσεις ο ΝΑΟΚ και ειδικά το τμήμα κωπηλασίας έχει φέρει πολλά μετάλλια στον Όμιλο,

που απελευθερωμένος πλέον από τον βραχνά της «ιδιοκτησίας» μπορεί να προγραμματίζει ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Μπορεί η κωπηλασία να είναι ένα άθλημα «καλοκαιρινό» αλλά υπάρχει και αγώνας που γίνεται χειμωνιάτικα και ο ΝΑΟΚ θα είναι παρών.
Για τον 3ο Πανελλήνιο αγώνα κλειστής κωπηλασίας ταξιδεύει την Παρασκευή 18/1 η αποστολή του ΝΑΟΚ. Σε έναν θεσμό που έχει δώσει μετάλλια και διακρίσεις στον Όμιλο, θα βρεθεί και πάλι η 9μελής αποσολή κυνηγώντας το καλύτερο, με αρχηγό τον νέο έφορο του Κωπηλατικού τμήματος, Σπύρο Σπιτιέρη και προπονητή τον Γιώργο Νοταρόπουλο.
Οι κωπηλάτες που θα αγωνιστούν που θα γίνει το Σάββατο 19/1, είναι 7 και ο αγώνας θα γίνει στο αθλητικό κέντρο «Γεώργιος Στεφανόπουλος». Η εφτάδα απότελείται από τους: Ενόη Κούρκουλου - Κουσουνή, Σπύρος Σπιτιέρης, Κωνσταντίνος Λεπέσης, Σταμάτης Σώμας, Θανάσης Ζερβός, Θανάσης Μπούζης, Κωνσταντίνος Νοταρόπουλος. Το Δ.Σ. της ομάδας συνοδεύει την αποστολή με ευχές για καλή τύχη.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια