Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα μεταγραφική βόμβα ο Κρόνος με Collins

Γ΄ Εθνική
17 Ιανουαρίου 2019 / 15:45
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φαίνεται ότι στον Κρόνο ο πρόεδρος και το Δ.Σ. θέλουν να κάνουν την υπέρβαση, τουλάχιστον αυτό δείχνει η νέα μεταγραφική

κίνηση της ομάδας που είναι η τέταρτη για τον Ιανουάριο. Μετά την απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών και ενός κεντρικού κυνηγού, ήρθε ενίσχυση και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής με τον έμπειρο Αρτινό χαφ Γιώργο Κόλλινς (Collins). Ο 30χρονος Κόλλινς γεννήθηκε το 1988 στην Άρτα είναι 1.77 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ξεκίνησε το 2005 από την Κ19 της Αναγέννησης Άρτας αργότερα πήγε στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στον Οδυσσέα Αναγέννησης επέστρεψε στη Φιλιππιάδα και από κει πήγε στην ΑΕ Καραϊσκάκης (2013/14) όπου και έμεινε πέντε χρόνια. Το καλοκαίρι μετακόμισε στον Εθνικό Πειραιώς (Γ΄ Εθνική).
Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει καλά τη Γ΄ Εθνική, ενώ έχει 24 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική και 3 στο (επαγγελματικό) κύπελλο Ελλάδος. Μία προσθήκη που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την κερκυραϊκή ομάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κυνηγήσει ως το τέλος τον τίτλο. Με επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας των Αργυράδων.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζουν τον Γιώργο Κόλλινς (Collins) στην οικογένεια του Κρόνου Αργυράδων. Ευχόμαστε με την σειρά μας στον Γιώργο υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία!
Ό, τι χτίζεται θέλει χρόνο και γερά θεμέλια!».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια