Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δυο «νότιους» ενισχύθηκε η ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
16 Ιανουαρίου 2019 / 18:57
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ την περίοδο των μεταγραφών που διανύουμε έγιναν γνωστές

και αφορούν ποδοσφαιριστές που είναι της περιοχής. Πριν δυο μέρες η ΑΕ Λευκίμμης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιωτίδη. Ο καθένας αναρωτήθηκε πως θα καλυφθεί η θέση, αλλά στη Λευκίμμη είχαν έτοιμη τη λύση με ένα δικό τους παιδί να επιστρέφει και να εντάσσεται και πάλι στην ομάδα μέσα στην οποία μεγάλωσε. Πρόκειται για τον Σπ. Σμοΐλη ο οποίος ήταν πριν δυο χρόνια πρωταθλητής με την ομάδα.
Η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Σμοΐλη Σπύρο και τον καλωσορίζουν σπίτι του και στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της βασίλισσας».
Όμως η ομάδα ενέταξε και άλλο ένα παιδί της περιοχής στο δυναμικό της, κοιτάζοντας πάντα και το αύριο τον Ν. Μικρούλη. Μια προσθήκη περισσότερο για να βοηθήσει όποτε χρειαστεί, απαραίτητη όμως στη φάση αυτή που βρίσκεται το πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευκιμμιώτη αριστερό οπισθοφύλακα Μικρούλη Νίκο. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της βασίλισσας».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια