Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνδιοργανώσεις και αίθουσα Μουσείου Αυλιωτών

ΑΥΛΙΩΤΕΣ
16 Ιανουαρίου 2019 / 17:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τι συζητήθηκε στην επίσκεψη του νέου ΔΣ του Πολ. Συλλόγου του χωριού στον Περιφερειάρχη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, Θεόδωρο Γαλιατσάτο είχε το μεσημέρι, το νέο προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του επικεφαλής της ΠΙΝ, με κύριο αντικείμενο της συζήτησης τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, καθώς και τη διαμόρφωση της αίθουσας του Λαογραφικού Μουσείου Αυλιωτών, που χρησιμοποιούν όλοι οι σύλλογοι της περιοχής για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
«Οφείλουμε να διατηρήσουμε τη σαραντάχρονη επιτυχημένη και δημιουργική πορεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών, που από το 1979, έως σήμερα, αφήνει μία ισχυρή παρακαταθήκη πολιτισμού στους νεότερους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Γαλιατσάτος.
Και συνέχισε, στο ίδιο μήκος κύματος: «Η ισχυρή παρουσία των Πολιτιστικών Συλλόγων, ενισχύει, προωθεί, διαδίδει, στηρίζει και προφυλάσσει την πολιτιστική μας κληρονομιά…»
Για την ιστορία, στη συνάντηση παρευρέθη και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής (Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Απασχόλησης), Αλέξανδρος Μιχαλάς.