Τι περιείχε ο ύποπτος φάκελος προς το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το ένα από τα δυο φυλλάδια, περιεχόμενο του φακέλου προς το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Αργοστόλι.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φυλλάδια αναφερόμενα στο Ισλάμ με τρόπο όμως που δεν παραπέμπει στις μεθόδους επικοινωνίας που συνηθίζονται, είναι το περιεχόμενο των ύποπτων φακέλων.

11
Ιανουαρίου / 2019

Εκείνων τουλάχιστον που έφτασαν στην Κέρκυρα και το Αργοστόλι με αποδέκτες το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ. (Σ.σ. φαίνεται ότι ο αποστολέας δεν είναι καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ώστε να γνωρίζει την ενοποίηση των δυο Ιδρυμάτων εις σάρκαν μίαν κι έτσι τα αντιμετώπισε υπό δυο ηγεσίες).

Στο Αργοστόλι παραλήπτες της επιστολής, δυο υπάλληλοι της Γραμματείας του πρ. ΤΕΙ Ιονίου άνοιξαν τον φάκελο και βρήκαν μέσα τα δυο φυλλάδια με την υπογραφή άγνωστου ιστοτόπου.
Η προνοητικότητα των υπαλλήλων του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα απέτρεψε τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία τους στην υπόθεση των ύποπτων φακέλων, που βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην επικαιρότητα.
Όταν το πρωί της Πέμπτης είδαν το ρεπορτάζ το σχετικό με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου επέδειξαν μεγαλύτερη προσοχή κι ο κλητήρας του Ιδρύματος  φωτογράφισε τον φάκελο που του φάνηκε να ταιριάζει σε όσα γνώριζε, ειδοποίησε από το ταχυδρομικό κατάστημα τους προϊσταμένους του για ν' ακολουθήσει η γνωστή συνέχεια. Έτσι ο συναγερμός του Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα έληξε αμέσως ενώ στο Αργοστόλι οι υπάλληλοι επέστρεψαν στα σπίτια τους το βράδυ μετά τις 8!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ