Ιώσεις και απουσίες πονοκεφαλιάζουν την ΑΕΛ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η απώλεια δυο βαθμών στο παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο να άφησε πίσω την ομάδα της Λευκίμμης και να την κρατάει

10
Ιανουαρίου / 2019

σε απόσταση από την κορυφή, αλλά οι ποδοσφαιριστές το αφήνουν πίσω και κοιτάνε το «αύριο».
Είναι εποχή που «θερίζουν» οι ιώσεις και χτύπησαν και την ομάδα της Λευκίμμης. Το ρεπό της ερχόμενης Κυριακής για την ΑΕΛ δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή Ρομπέρτο Μπολάνο να δουλέψει σε κάποιους τομείς που θέλει να βελτιώσει η ομάδα, αφού ο Κερκυραίος τεχνικός είναι μόλις έναν μήνα στην ομάδα και θέλει να βάλει τη δικιά του πινελιά στον τρόπο παιχνιδιού της. Όμως αυτές τις μέρες πέντε ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από τις προπονήσεις λόγω ιώσεων (Λίμα, Στέρεφ, Λέτσο, Λεπενιώτης και Γαστεράτος) και αυτό προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας.
Οι καθημερινές προπονήσεις και η προσπάθεια να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές από το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα, είναι αυτό που θέλουν να περάσουν στην ομάδα προπονητικό τιμ και διοίκηση, έτσι ώστε στα 11 παιχνίδια που έχει να δώσει ως το τέλος του πρωταθλήματος να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για να κόψει πρώτη το νήμα και να ανέβει στη Football League. Ήταν και παραμένει μοναδικός στόχος, ενώ στο μεταγραφικό κομμάτι υπάρχει σιγή ιχθύος από όλους, ο Ρομπέρτο Μπολάνο θα συζητήσει και θα αποφασίσει με τη διοίκηση για το αν θα γίνουν ή όχι προσθήκες.   

Σπύρος Πίκουλας