Τον Γιάννη Πασά απέκτησε ο ΑΟΚΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΟΚΚ με την απόκτηση του Γιάννη Πασά (μένει η επίσημη ανακοίνωση

10
Ιανουαρίου / 2019

, ίσως και εντός της ημέρας). Ο Πασάς είναι Αγρινιώτης, έχει γεννηθεί το 1990, έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, παίζει το ίδιο και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι και μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερός μπακ.
Είναι ένας παίκτης που ανδρώθηκε στον Παναιτωλικό όπου αγωνίστηκε ως τα 24 χρόνια του για να φύγει το 2014-15 και να πάει στον Ηρακλή όπου έπαιξε τρεις σεζόν. Στη συνέχεια ο Άρης ήταν η ομάδα την οποία επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του και σε αυτήν με τον Δημήτρη Σπανό προπονητή μπόρεσε να κερδίσει την περασμένη σεζόν την άνοδο στην Superleague. 
Το καλοκαίρι έγινε προσπάθεια να έρθει στο νησί, αφού τον ήθελε ο Δ. Σπανός που τον γνώριζε πολύ καλά, όμως δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια. Έγινε όμως τώρα και φαίνεται ότι τον πιστεύει πολύ ο προπονητής, αφού στις πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι αν θα πάρει 2-3 παίκτες πρέπει να είναι καλύτεροι (ή έστω ισάξιοι) αυτών που υπάρχουν.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι φέτος στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έπαιξε σε όλα τα ματς του Ηρακλή, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί είναι πανέτοιμος, άλλωστε ήταν βασικός και στο τελευταίο ματς στην Κρήτη με τον Κισσαμικό στην Κρήτη, όπου έπαιξε μάλιστα και στα ενενήντα λεπτά. Ο Πασάς είναι η πρώτη και αναμένονται τουλάχιστον άλλες δυο προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας τις επόμενες μέρες.
Η ομάδα, η οποία προετοιμάζεται για το δύσκολο Σαββατιάτικο ματς στο Ηράκλειο με τον Ηρόδοτο, συνεχίζει την προετοιμασία της, με κάποια μικροεμπόδια, θα ταξιδέψει την Παρασκευή για την Κρήτη και φυσικά δε βλέπει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Σπύρος Πίκουλας