Μοσχονάς αντί Βλάχου στο τιμόνι του Νέου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ήττα του Νέου 2017 εντός έδρας από τον Ηρακλή Αγ. Δέκα, που ήταν αιτία να μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή,

09
Ιανουαρίου / 2019

έφερε αλλαγές στη θέση του προπονητή. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός Σπύρος Βλάχος, ο οποίος πρόσφερε παράλληλα και σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα, αποτελεί παρελθόν, κάτι που γνωστοποίησε το σωματείο.
Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Νέος 2017 ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Σπυρίδωνα Βλάχο. Του εύχεται ότι το καλύτερο στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του, υγεία κ ευτυχία. Σπύρο σε ευχαριστούμε από καρδιάς!»
Ο Σπύρος Βλάχος επέστρεψε στην ομάδα του Αυγερινού Βαλανειού σαν ποδοσφαιριστής, αφού η ομάδα έχει τον Γρ. Τσίτουρα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Να σημειώσουμε ότι πέρσι με προπονητή-παίκτη τον Βλάχο ο Αυγερινός κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στην Α1.
Από την πλευρά του ο Νέος 2017 κινήθηκε άμεσα και έκλεισε σαν προπονητή τον Νίκο Μοσχονά. Μία παλιά δόξα του Ολύμπου, ο οποίος έχει κερδίσει πρωταθλήματα, τόσο με τον Όλυμπο, όσο και με τον ΟΦΑΜ στην Α1. Ένας έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί στον Όλυμπο με τον πρόεδρο του Νέου, Σπύρο Κρεμόνα, όταν ο τελευταίος ήταν μέλος του Δ.Σ.
Η ανακοίνωση για Ν. Μοσχονά: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία με τον προπονητή Νικόλαο Μοσχονά. Του ευχόμαστε ένα επιτυχημένο δεύτερο γύρο με την ομάδα του ΝΕΟΥ 2017. Καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΝΕΟΥ... Νίκο Μοσχονά».

Σπύρος Πίκουλας