Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαγωνισμός «Μητρικός Θηλασμός, μια διαχρονική αξία»

Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας
07 Ιανουαρίου 2019 / 12:57
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (ΙΧΕΚ), το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Κέρκυρας (ΙΑΚ) & η Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής & Προαγωγής της Υγείας (ΕΕΚΠΠΥ)- παράρτημα Κέρκυρας, με στόχο

την ενημέρωση κάθε ηλικιακής ομάδας ανθρώπων για την αξία του μητρικού θηλασμού, αλλά και τη βαρύτητα της προσφοράς της μητέρας προς το παιδί της, το αναφαίρετο δικαίωμα του νεογέννητου για το μητρικό γάλα και τα οφέλη που προκύπτουν για όλους, συνδιοργανώνουν διαγωνισμό με θέμα : «Μητρικός Θηλασμός, μια διαχρονική αξία» και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σ’ αυτή τη δραστηριότητα. Ο διαγωνισμός αφορά ποίηση ή πεζό (δοκίμιο) ή ζωγραφική, ή οποιαδήποτε άλλη καλλιτεχνική δημιουργία. Η ενημέρωση, αλλά και η στήριξη και η ενθάρρυνση όλης της οικογένειας είναι βασικός παράγων για την επιτυχία μιας φυσιολογικής λειτουργίας που σχεδόν ξεχάστηκε και καταργήθηκε στο πέρασμα του χρόνου. Θα βραβευθούν τα τρία καλύτερα έργα ανά ηλικιακή ομάδα σε ειδική τελετή στην Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας.
 
Τα έργα πρέπει να παραδοθούν  μέχρι 28/2/2019 στο «ΙΑΤΡΕΙΟ» της Κέρκυρας (πλ. Σκαραμαγκά) ή στο ΙΑΚ (κτίριο παλαιού ΙΚΑ). Πληροφορίες στα τηλ. 2661039615 (Ιατρείο), από 8:30-22:00.
 
Για το Κέντρο Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.