Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συντήρηση οδικού δικτύου στην Κέρκυρα - Δείτε σε ποιους δρόμους

Οδικό δίκτυο
07 Ιανουαρίου 2019 / 12:16

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 900 χιλ.€, η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχει συμπεριληφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2018 του Δήμου Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπογράφτηκε την 21/12/2018 από το Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο  και τον ανάδοχο εργολάβο, η σύμβαση έργου  έργου “Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου  Δ.Ε. Κερκυραίων – Φαιάκων”
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 900.000,00,  η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και έχει συμπεριληφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2018 του Δήμου Κέρκυρας.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν τμηματική απόξεση ή αποξήλωση του παλαιού ασφαλτοτάπητα μέρος των στρώσεων κυκλοφορίας, διάστρωση αδρανών 3Α, ασφαλτικές ισοπεδωτικές στρώσεις και ασφαλτικές στρώσεις. Επίσης περιλαμβάνει διαγραμμίσεις οδοστρωμάτων –  διαβάσεις πεζών.
Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις οδούς: Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη, Δονάτου Δημουλίτσα, Βουλευτή Θεοφίλου Φρόνιμου, Ζαφειροπούλου, Λίνου Κογεβίνα, Κώστα Γεωργάκη, Φιγαρέτο, Ιουλίας Ανδρεάδη, Πολυχρονίου Κωνσταντά και σε διάφορα σημεία στην Δημοτική Ενότητα Φαιάκων.