Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΠΑΕ έχει την ευθύνη συντήρησης του χλοοτάπητα

ΕΔ/ΕΑΚ Κέρκυρας
04 Ιανουαρίου 2019 / 17:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας, σχετικά με το θέμα της συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου,

τονίζοντας ότι την υπεύθυνη για τη συντήρησή του είναι η ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη. Αναλυτικά αναφέρει:
«Όλη η Ελλάδα είδε την πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους αγώνες της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ με τα Τρίκαλα και ιδιαίτερα με τον ΟΦΗ. Μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, προτείναμε στην ΠΑΕ να αναλάβουμε εμείς, η Ε.Δ. του ΕΑΚΚ, την ευθύνη για τη συντήρηση του χλοοτάπητα. Υπήρξε άρνηση από την ΠΑΕ και μετά από διαπραγματεύσεις συνέχισε να έχει η ίδια την ευθύνη για τη συντήρηση, αναθέτοντας στον ίδιο συντηρητή (εταιρεία ΓΕΝΝΑΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ) που είχε τη συντήρηση τα δύο προηγούμενα χρόνια. Να σημειώσουμε ότι αυτή γίνεται με μηχανήματα που ανήκουν στο ΕΑΚΚ και υπάρχουν προβλήματα με τη συντήρησή τους.  Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα από την ΠΑΕ και το συντηρητή να μας κοινοποιήσουν τη μεταξύ τους σύμβαση, για πέρυσι και εφέτος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τελευταία μάθαμε ότι σταμάτησε η συνεργασία τους, αλλά επίσημα δεν έχουμε καμία ενημέρωση.
Τους έχουμε στείλει επανειλημμένα εκθέσεις για την πολύ κακή κατάσταση του χλοοτάπητα, ζητώντας τους να μας ενημερώνουν, όπως είναι υποχρεωμένοι, για τις εργασίες που γίνονται, με ποια μέσα κλπ.. Επίσης τους έχουμε επισημάνει ότι ΔΕΝ γίνονται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης με βάσει την κάθε φορά κατάσταση του χλοοτάπητα και τις καιρικές συνθήκες. Τις ημέρες των εορτών συνεργείο της ΠΑΕ (όχι του εργολάβου) πραγματοποίησε ορισμένες εργασίες στον χλοοτάπητα, τα αποτελέσματα των οποίων θα δούμε την Κυριακή στον αγώνα με την ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ.
 
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ
 
Για τη συνεργασία μας με την ΠΑΕ θα ενημερώσουμε τον κερκυραϊκό λαό με αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.