Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Black Strat Band live στο 7 Τεχνών Τόπος

Black Strat Band
21 Δεκεμβρίου 2018 / 08:45
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αφού κέρδισαν τις εντυπώσεις πριν από λίγο καιρό στην πρώτη τους εμφάνιση στο Κύτταρο (στο πλαίσιο της συναυλίας «50 χρόνια Deep Purple») και έκαναν το κοινό να ρωτάει για .. «αυτή την μπάντα από την Κέρκυρα», οι Black Strat band επιστρέφουν στην σκηνή του ΕΠΤΑ για ένα μοναδικό

live οπού θα μοιράσουν ...απαντήσεις  και θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ «Absence». Ένα άλμπουμ το οποίο έχει εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς  όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο και παίζεται στα ραδιόφωνα της Αγγλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας  και Βραζιλίας!
 
Λίγα λόγια για το άλμπουμ.
Το «Absence» είναι ένα concept άλμπουμ και το θέμα του είναι η απώλεια, η απουσία. Οι καταστάσεις και οι στιγμές που οδήγησαν σε αυτήν. Ένας επώδυνος χωρισμός, όταν χάνεις το σπίτι σου, ένα αγαπημένο πρόσωπο ακόμα και όταν χάνεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μέσα από μελωδικές συνθέσεις η μπάντα μεταφέρει συναισθήματα που καταφέρνουν να αγγίζουν τον ακροατή και τελικά να τον απελευθερώσουν με μια εντυπωσιακή σύνθεση στο φινάλε του έργου.
 
Λίγα λόγια για την μπάντα.
Δημιουργήθηκε στη Κέρκυρα και από το 2006 έως σήμερα έχει ξεπεράσει τα 560 live shows, έχει συνυπάρξει στην σκηνή με μεγάλους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως Joe Lynn Turner (Deep Purple , Rainbow), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Ron Bumblefoot Thal (Guns and roses, Sons of Apollo) κ.α. 
Τα μέλη της μπάντα είναι  Νίκος Σελλάς, Κιθάρες – φωνή Κώστας Σουέρεφ, τύμπανα – φωνή Αλέξανδρος Σωτηριανός, πλήκτρα – φωνή Βασίλης Κοσκινάς, Μπάσο Σωτήρης Βογιατζόγλου, Κιθάρες Λια Κολητά, Φωνητικά.
 
Μετά την πρώτη ώρα και την παρουσίαση του Absence η μπάντα στο δεύτερο μέρος του προγράμματος θα παίξει τραγούδια που έχουν επηρεάσει την πορεία της έως σήμερα όπως τα παρακάτω, Another Brick in the wall, wish you were here, road to hell, sultans of swing κ.α και ακόμα τρία τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ, ανάμεσα σε αυτά και το «the girl with the red hair» ένα τραγούδι που την καθιέρωσε στο Art prog rock. 
Επιμέλεια παραγωγής: «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος», «Φίλοι του ΕΠΤΑ»
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 Ώρα Έναρξης: 22:00 
Προπώληση 5€ - Πόρτα 8€ 
Τηλέφωνο κρατήσεων 6974354460 «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος», Βιρός Κέρκυρας  
Προπώληση: Κατάστημα «Κορνίζα», Σπύρου Αρβανιτάκη 4, έναντι Πλατείας Γιωργάκη  & Corfuland Shop, Αλμπέρ Κοέν 2 έναντι Hondos, Κέρκυρα.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.