Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προβολή ταινίας στο Κέντρο Ημέρας Αστέγων το Δήμου

Κέντρο Ημέρας Αστέγων
21 Δεκεμβρίου 2018 / 08:10
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια πρότυπη κινηματογραφική αίθουσα θα ανοίξει τις πόρτες της κάνοντας πρεμιέρα, τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30, στη Δομή Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων Δήμου Κέρκυρας της Equal

Society (Σολωμού 11, Σπηλιά), προσφέροντας σε άστεγους και άπορους συμπολίτες μας αυτά που για πολλούς από εμάς μοιάζουν δεδομένα. Τη χαρά μιας κινηματογραφικής προβολής, τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά της παρέας.
Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός της Equal Society δημιουργώντας την πρωτοβουλία “Equal Cinema” προσφέρει  την ευκαιρία σε  συνανθρώπους μας από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  να αφήσουν για λίγες ώρες πίσω τους τα συναισθήματα του αποκλεισμού και της κοινωνικής περιθωριοποίησης.
Η κινηματογραφική προβολή θα ξεκινήσει  με τα μέλη της Equal Society να προσφέρουν τα εισιτήρια στους επισκέπτες. Μοναδικό αντίτιμο; Ένα χαμόγελο. Μετά την είσοδό τους, οι θεατές θα λάβουν τα απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία, ποπκόρν και αναψυκτικά.
Οι καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες μπορούν να μειώσουν τα συναισθήματα της πλήξης και της μοναξιάς και να λειτουργήσουν ως καταλύτης, παρακινώντας τους ανθρώπους να κάνουν θετικές αλλαγές.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.