Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρία παιχνίδια για την Α κατηγορία την Τετάρτη

Τοπικά πρωταθλήματα
18 Δεκεμβρίου 2018 / 17:17
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ένωση, σοφά όρισε αγώνες εντός της εβδομάδας έτσι ώστε

την Κυριακή 23/12 το σύνολο σχεδόν των ομάδων να μην έχει υποχρεώσεις και να περάσουν παίκτες, παράγοντες, προπονητές τις γιορτές με τις οικογένειές τους. Έτσι αυτή η εβδομάδα έχει αγώνες Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο και μόλις δυο παιχνίδια την Κυριακή.   
Στην Α κατηγορία  έχουμε τρία παιχνίδια με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Μετά από 11 αγωνιστικές, αν εξαιρέσουμε τον Όλυμπο και τον Νέο 2017 που ξέφυγαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, οι άλλες δέκα ομάδες έχουν τη δυνατότητα να μπουν στα μπαράζ ανόδου και κάθε παιχνίδι μετράει. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε αγωνιστική υπάρχουν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.
Στη Β θα γίνουν δυο ματς με τους γηπεδούχους να κυνηγάνε την άνοδο. Στη Λευκίμμη θα έχουμε ένα ντέρμπι, ενώ ο Μαραθιάς φαίνεται να έχει υπέρ του τα προγνωστικά κόντρα στη νεανική Θύελλα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:
 
Α
 
ΑΕ Φαιάκων - Κεραυνός Αγ. Νικολάου
ΑΕ Καναλίων - Αστέρας Μωραϊτίκων
Μ. Αλέξανδρος - Νέος 2017        
 
Β
 
Ποσειδών Βιταλάδων - Κασσιόπη
ΑΟΚ Φαίαξ - Θύελλα

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια