Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Υδραίου στον Μητροπολίτη

ΥΔΡΑΙΟΥ
18 Δεκεμβρίου 2018 / 16:13

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επίσκεψη στον Μητροπολίτη, κ. Νεκτάριο πραγματοποίησε η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κερκυραίων Δήμος», Μερόπη Υδραίου.

Συνοδευόμενη από κλιμάκιο συνεργατών της, αποτελούμενο από τους Δημοτικούς Συμβούλους, Νικόλαο Χειρδάρη, Νικόλαο Καλόγερο και Δημήτριο Μεταλληνό, καθώς και το μέλος της παράταξης, Θεόδωρο Βίνο.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει των εορτών, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα, στην προοπτική της αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου - Εκκλησίας, παράλληλα με εκκρεμή θέματα, τα οποία επιζητούν την παρέμβαση του Δήμου για την επίλυσή τους.
Η κ. Υδραίου, στο πρόσωπο του κ. Νεκταρίου, εξήρε την κοινωνική και πνευματική προσφορά της τοπικής Εκκλησίας. Και παρακάλεσε να μεταφερθούν οι ευχαριστίες της «Κερκυραίων Δήμος» προς όλα τα μέλη της (έγγαμους και άγαμους κληρικούς, μοναχούς και μοναχές, υπαλλήλους της Μητροπόλεως, στελέχη και συνεργάτες των Ενοριών), διότι, όπως επισήμανε, σε καιρούς διχασμού, έλλειψης αλληλεγγύης και οικονομικής κρίσης, αποτελούν έναν Εθνικό Κοινωνικό Οργανισμό, που προσφέρει ανιδιοτελώς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Τέλος, επισημάνθηκε κι από τις δύο πλευρές, ότι «Δήμος και Εκκλησία υπηρετούν τον ίδιο λαό και για το λόγο αυτό απαιτείται αγαστή και ειλικρινής συνεργασία».