Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τους μαθητές του κέντρου εκμάθησης γλωσσών Andrioti School

κάλαντα
18 Δεκεμβρίου 2018 / 11:14
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το κέντρο εκμάθησης γλωσσών Andrioti School (Αλκινόου 33) ομορφαίνει και φέτος τη γειτονιά της Γαρίτσας με

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους μαθητές του την Τετάρτη 19/12 στις 18:30! Συμμετέχουν τα τμήματα: Kids B & C, Teens A & B, Bilingual years 2,3,4. Το φροντιστήριο θα είναι ανοιχτό περιμένοντας σας για να κεράσει ζεστό χριστουγεννιάτικο τσάι και σοκολάτα.
Επίσης την Τετάρτη 19/12 στις 16:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΓΣ οι πιο μικροί μας μαθητες παρουσιάζουν μια χαριτωμένη διασκευή του Πολικου Εξπρες!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής τα ΄μικρά ξωτικά μας' θα συγκεντρώσουν παιχνίδια και βιβλία για το Οργανοτροφείο Κέρκυρας και την Κιβωτό του Κόσμου.

Την Πέμπτη 20/12 στις 5.30 τα τμήματα Bilingual διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Pyjama Party με Χριστουγεννιάτικη Αγγλική ταινία, μουσική και pop corn!

την Παρασκευή 21/12 στις 3μμ οι απόφοιτοι του 2018 συναντούν την σύμβουλο επιχειρήσεων κα Dunn (η οποία εργάζεται μεταξύ Κέρκυρας και Λονδίνου) και συζητούν στα αγγλικά για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα στο εργασιακό περιβάλλον.

Παράλληλα 3-6 ανοικτά εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, τραγούδια, ταινίες (δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία μας) ....

Και βέβαια το Δέντρο των Ευχών παραμένει στο σχολείο για όποιον θέλει να προσφέρει!


Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.