Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ισόπαλοι οι παίδες, έχασαν οι νέοι της ΕΠΣΚ στην Άρτα

Πρωτάθλημα προεπιλογής
13 Δεκεμβρίου 2018 / 15:22
Σπύρος Πίκουλας

ΑΡΤΑ. Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής των Ενώσεων έγινε την Τετάρτη 12/12 με τις ομάδες της ΕΠΣΚ,

νέων και παίδων να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες της Άρτας, με απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα. Αναλυτικά:
 
Παίδες Κ14
 
ΕΠΣ Άρτας  – ΕΠΣ Κέρκυρας 0-0
Οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν παρά τις κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Η Κέρκυρα στάθηκε πολύ καλά, κυρίως αμυντικά και με λίγη τύχη ίσως να κέρδιζε το ματς.
 
ΕΠΣ Κέρκυρας Κ14 (Γ. Τσικρικώνης): Σαμοϊλης, Κατέχης, Βαγγαλάτης, Μπουρδούβαλης, Παληοχώρης, Κυρολλάρη, Κατσαρός, Τόμπρος, Ντελής, Μέξας, Λέσι (στον πάγκο : Στεργίου, Μέλλος, Τσιάβος, Τσενεμπής, Βραδής, Μεριανός, Βρυώνης).
 
Βαθμολογία (3 αγώνες)

ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας    7
ΕΠΣ Άρτας                          5
ΕΠΣ Κέρκυρας                    4
ΕΠΣ Θεσπρωτίας                0
 
Νέοι Κ16
 
ΕΠΣ Άρτας  – ΕΠΣ Κέρκυρας 0-0
Οι Νέοι της ΕΠΣΚ δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς αυτό, τους, βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ στο α΄ μέρος, μείωσαν αλλά καλύτεροι οι Αρτινοί έφτασαν στην τελική επικράτηση. Το σκορ άνοιξε στο 12΄ όταν από μακρινό φάουλ του Έξαρχου, ο Πάνος με προβολή σκόραρε. Στο 35΄ από σέντρα του Μπόκου ο Μίκροβα με προσωπική ενέργεια έκανε το 2-0 για την Άρτα. Η ΕΠΣΚ μείωσε στο 70΄, όταν από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Τσιάβος μόνος απέναντι από το Ρεσίτη, σούταρε δυνατά για το 2-1. Η Άρτα στο 78΄ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα της Κέρκυρας, ο Έξαρχος με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
 
ΕΠΣ Κέρκυρας Κ16: Κόκας, Μπιάγκης (45' λ.τρ. Βερονίκης), Πάγκαλης (63' Χανδρινός), Μεριανός, Τσιάβος, Κατσαρός, Βλαχόπουλος, Ρίζος-Μαλαχάς (53' Μπαλός), Λούβρος, Στανόγιεβιτς (53' Βλασερός), Λάζαρης (63' Κροκίδης)
 
Βαθμολογία (3 αγώνες)
ΕΠΣ Άρτας                              9
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας        3
ΕΠΣ Κέρκυρας                        3
ΕΠΣ Θεσπρωτίας                    3

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια