Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νωρίτερα ο ΟΦΗ στην Κέρκυρα για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΟΚΚ

Κύπελλο Ελλάδας
13 Δεκεμβρίου 2018 / 15:15
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο ΕΑΚΚ θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης

του κυπέλλου Ελλάδας. Είναι το πιο σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες αφού ο ΑΟΚΚ θέλει αποκλειστικά  νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ ο ΟΦΗ περνάει με ισοπαλία, αλλά και με ήττα υπό προϋποθέσεις. 
 Ο ΟΦΗ θα βρεθεί στην Τρίπολη για τη 14η αγωνιστική της Super League το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Μετά τον αγωνα θα διανυκτερεύσει στην αρκαδική πόλη, όπου και θα προπονηθεί το πρωί της Κυριακής 16/12 και όπου θα παραμείνει ως το πρωί της Δευτέρας. Έπειτα, θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα κι από εκεί αεροπορικώς στις 12:15 με προορισμό την Κέρκυρα, όπου θα προπονηθεί Δευτέρα και Τρίτη. Η ομάδα της Κρήτης θέλει πολύ να περάσει στην επόμενη φάση και δεδομένου ότι ο ΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, αλλά και για να αποφύγει την ταλαιπωρία οδηγήθηκε σε αυτόν τον προγραμματισμό για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Για την κρητική ομάδα, αρκεί η ισοπαλία ή και η ήττα, αρκεί να νικήσει και η Νίκη Βόλου την Ξάνθη, κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Από την άλλη ο ΑΟΚ θέλει μόνο νίκη γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας με Ξάνθη και ΟΦΗ έχει μειονέκτημα.
Να σημειώσουμε ότι την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλες οι δυο ομάδες ήταν στις 15/3/2015, εδώ στο νησί, όπου ο ΑΟΚΚ είχε κερδίσει με 4-1 και στη βασική ενδεκάδα ήταν οι σημερινοί παίκτες Κουτζαβασίλης, Κόντος και ο Βενέτης που είναι πλέον τεχνικός διευθυντής.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια