Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Όλυμπο

ΕΠΣΚ
11 Δεκεμβρίου 2018 / 16:47
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η σημερινή διοίκηση του Ολύμπου έχει εκλεγεί από τα τέλη του Αυγούστου του 2017 και μετά από θητεία 14 μηνών πάει σε εκλογές.

Τότε υπήρξε η δέσμευση ότι είναι «ειδικού σκοπού» και ότι αυτό που την ενδιέφερε πρωτίστως είναι να μην «ξεπουληθεί» ο χώρος των εγκαταστάσεων, ενώ έβαλε σαν προτεραιότητα κάποια έργα με κύριο την αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδο και την επιστροφή της ομάδας στην Α1 της ΕΠΣΚ, παράλληλα με την αξιοποίηση των νεαρών παικτών από τις ακαδημίες.
Μετά από πολλούς αγώνες κατάφερε να πάρει τη χρηματοδότηση και να έχει περάσει και στη «Διαύγεια» η αντικατάσταση του χλοοτάπητα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όμως οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έχουν καθυστερήσει την έναρξη, αφού μετά από την προκήρυξη έχει βρεθεί και ο εργολάβος, έχουν «κλειδώσει» και τα χρήματα για την κατασκευή και είναι πλέον δρομολογημένο το έργο. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και η καλύτερη και πιο σταθερή ως τώρα, δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου η επιστροφή, παράλληλα δε, αξιοποιούνται τα δικά της παιδιά και πολλές φορές, αγωνίζονται 7-8 ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών. Η αδυναμία να χρησιμοποιήσει το δικό του γήπεδο για να αγωνιστεί είναι πρόβλημα, αλλά παρόλα αυτά, η νυν διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια, αφού παράλληλα έχει φροντίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και η «θυγατρική» της ομάδα η Θύελλα, που είναι ένα σκαλοπάτι για τα παιδιά των ακαδημιών, να παίξουν εκεί και να πάρουν παιχνίδια πριν ανέβουν στην πρώτη ομάδα.
Η διοίκηση αποφάσισε στο τέλος του Ιανουαρίου να κάνει την ετήσια Γενική Συνέλευσή της και παράλληλα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, τηρώντας τον λόγο της και ελπίζοντας βέβαια ότι η υπόσχεση της ΠΙΝ θα πάρει άμεσα σάρκα και οστά, παρότι είναι όλα δρομολογημένα και τακτοποιημένα.
 
Η ανακοίνωση
 
Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με βάση τα προβλεπόμενα στο καταστατικό του (άρθρο 6) προκηρύσσει Τακτική Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στις 11π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 11π.μ. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο του. Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης  θα είναι:
1. Εκλογή προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης και ενός Ψηφολέκτη.
2.Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
3. Οικονομικός απολογισμός και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
4. Αποφάσεις για άλλα θέματα ή προτάσεις
5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
6. Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής
 
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
Σφήκας Δημοσθένης                         Ρούσσινος Κώστας

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια