Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο ρεκόρ ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Τρίκαλα
11 Δεκεμβρίου 2018 / 11:03

ΤΡΙΚΑΛΑ. Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η επισκεψιμότητα και το σαββατοκύριακο 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018 στον Μύλο των Ξωτικών.

Εκατοντάδες λεωφορεία, χιλιάδες επισκέπτες και εκατομμύρια χαμόγελα χάρισαν οι φιλοξενούμενοι στην πόλη των Τρικάλων.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Τρικκαίων «Πριν από 7 χρόνια ακριβώς γεννήθηκε το πιο ονειρεμένο και παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Ο 8ος Μύλος των Ξωτικών είναι πλέον γεγονός και το περασμένο Σαββατοκύριακο, το γιόρτασε μαζί μας ολόκληρη η Ελλάδα.
Καταρρίψαμε μαζί και επίσημα κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Περισσότερα από 590 λεωφορεία και περίπου 80.000 επισκέπτες βρέθηκαν στα Τρίκαλα το τριήμερο που πέρασε.
Ο Δήμος Τρικκαίων και η οργανωτική επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών, ευχαριστούν όλους τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες της περιοχής για την προσπάθεια τους να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες μας.
Ειδικότερα, μαζί με τους τρικαλινούς πολίτες, ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες, που επέλεξαν και φέτος τα Τρίκαλα και τον Μύλο των Ξωτικών για να ζήσουν το δικό σας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
Το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται μεγαλύτερη προσέλευση. Η οργανωτική επιτροπή του Μύλου έχει προετοιμαστεί για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των επισκεπτών και να χαρίσει όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους για ακόμη μια χρονιά.
Σας περιμένουμε μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. Με δωρεάν είσοδο, 132 δωρεάν εκδηλώσεις, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων στην πόλη και 13 δωρεάν δράσεις εντός του Μύλου!»
Πληροφορίες στο www.miloxotikon.gr