Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωταθλήτρια η Κ-15 της ΠΑΕ νίκησε 3-1 τον Όλυμπο

Παιδικό
23 Μαΐου 2016 / 17:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε το παιδικό πρωτάθλημα και η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κέρκυρα (ΦΩΤΟ) πήρε τον τίτλο, αφού νίκησε τον Όλυμπο με 3-1 στον τελικό.

Το σκορ ανοίγει στο 4΄ με δυνατό σουτ του Αντ. Κουλούρη και στο 19΄ έχουμε το 0-2 με συρτό σουτ του Μαχαιρίδη. Στο 46΄ έγινε το 0-3 με τον Μποτίνη που αξιοποίησε ωραία πάσα του Βορβίλα. Μείωσε ο Όλυμπος στο 67΄ με κοντινό πλασέ του Κρεμόνα.
Διαιτητές: Τόμπρος, Γραικός, Καββαδίας.
Όλυμπος (Αθ. Μαρτίνος): Τζαφέστας, Κωνσταντης Καρύδης Β., Κ., Κατέχης, Χάντζι, Θεοχάρης, Κρεμμόνας, Νίκας, Κωνσταντόπουλος, Τζίλιος (έπαιξαν και οι Μέριανος Στ., Μονόπωλης, Βλαχόπουλος, Τρουπσίδης, Μπέκιος).
Ακαδημία ΠΑΕ ΑΟΚΚ (Β. Καρπατσέλης): Καλούδης, Γιώτας, Κουλούρης, Βλάχος, Γουλιαρμής, Κωνστάντης, Μαχαιρίδης, Βασιλάκης, Παππάς, Βορβίλας, Μποτίνης (έπαιξαν και οι Παγιάτης Κ., Θεοδώρου, Μπάχος, Κουλούρης, Φίλιππας, Τσιλιμπάρης, Σουλάνης). 
 
Μικρός τελικός: Οδυσσέας - Κανάλια 4-1
 
Για την 3η θέση ο Οδυσσέας Αυλιωτών νίκησε 4-1 την ΑΕ Καναλίων με τέρματα των Δολιανίτη στο 4΄, του Κ. Μουζακίτη (Μαρκεζίνη) στο 9΄, το 3-0 από τον Κ. Μουζακίτη (Κανιέμπα) στο 50΄, μείωσε στο 74΄ ο Γκόγκος και ο Κοντογιώργης στο 76΄ διανμόρφωσε το τελικό 4-1.    
Διαιτητές: Γκαμπέτας, Ξηρομερίτης, ούσσου.
Οδυσσέας (Μπ. Αρβανιτάκης): Άνθης, Μουζακίτης Ν., Γ., Κ., Αυλωνίτξης, Μπάρδης Α/ΑΘ., Μπάρδης Α/Γ., Καρίτσι, Λούβρος, Δολιανίτης, Μαρτζούκος (έπαιξαν και οι Φακιολάς, Λευκιμιάτης, Μουζακίτης Ν., Βρανάς, Λευτεριώτης, Κοντογεώργης). 
Κανάλια (Ζ. Ψαρράς): Όκας, Μιρτεζάι, Κολόνιας, Μιλότσι, Χατζηδαυίδ, Λάζαρης, Μηλάκης, Σουβλάκης, Κόρδας, Γκόγκος, Ζωχιός (έπαιξαν και οι Τσαουσίδης, Σέλλα, Σουρβίνος). 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια