Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βράβευση των πρωτευσάντων πτυχιούχων φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου από τον Ροταριανό Όμιλο Κερκύρας

Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας
05 Δεκεμβρίου 2018 / 08:13
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας το τριήμερο 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2018, συμμετείχε στις τελετές αποφοίτησης των Σχολών του Ιονίου Πανεπιστημίου βραβεύοντας τους τρεις πρωτεύσαντες

πτυχιούχους φοιτητές, οι οποίοι υποδείχθηκαν από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, με το χρηματικό ποσό των 500€. Οι φοιτήτριες που βραβεύθηκαν είναι :
1. Τμήματος Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας Μαρία Παπαϊωάννου του
Κωνσταντίνου.
2. Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας Δρυλεράκη Θεονύμφη του Ιωάννου.
3. Τμήματος Μουσικών Σπουδών Άννα Αλβίζου του Ιωάννη.
Στα πλαίσια των ανωτέρω βραβεύσεων ο Όμιλος  πραγματοποίησε στις 28 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα τελετών της Ιονίου Ακαδημίας, εκδήλωση στην οποία έγινε παράλληλα και η
απονομή των Υποτροφιών που δίνει ο Όμιλος μας, σε τέσσερις φοιτητές που σπουδάζουν σε Ελληνικά Πανεπιστήμια μία εξ αυτών υποδεικνύεται από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας.
Στην τελετή αυτή τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κερκύρας, Επίσημοι, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου καθηγητής Βασίλειος Χρυσικόπουλος, ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Ιωσήφ Παπαδάτος, ο οποίος ήταν και ο Επίσημος Ομιλητής, με θέμα : " Επίγνωση - Αλλαγή".
Ο Πρόεδρος του Τμήματος Αρχειονομίας Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητής Σώζων Παπαβλασόπουλος.
Οι βραβευθέντες , οι Υπότροφοι φοιτητές του Ομίλου μας με τους συγγενείς τους και τέλος Ροταριανοί και φίλοι του Ομίλου.
Ιδιαίτερη χαρά για εμάς ήταν η παρουσία της πρώην υποτρόφου μας Μαρίας Μήτρου τελειόφοιτης, στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Βασίλειο Χρυσικόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας της Ιονίου Ακαδημίας, τον Αναπληρωτή Πρύτανη Ιωσήφ Παπαδάτο και όλο το προσωπικό της Ιονίου Ακαδημίας γιατί χωρίς την συμβολή τους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας αυτή

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.