ΑΕΛ – Θιναλιακός έβγαλε η κλήρωση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα γραφεία της ΕΠΣΚ το βράδυ της Δευτέρας έγινε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Στη φάση αυτή οι αγώνες είναι διπλοί.

04
Δεκεμβρίου / 2018

Η κλήρωση έβγαλε ένα μεγάλο ζευγάρι, αυτό ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και Θιναλιακό. Μπορεί τις ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία, η ΑΕΛ να πρωταγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική και ο Θιναλιακός στην Α1 Κέρκυρας, αλλά είναι το πιο δυνατό ζευγάρι της κλήρωσης, αφού ο Θιναλιακός είναι πάρα πολύ δυνατός φέτος και οι αγώνες είναι διπλοί.
Στα άλλα παιχνίδια ο Κρόνος ευνοείται αφού παίζει με την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου που είναι δυο κατηγορίες παρακάτω και έχουν το γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι ως κοινή έδρα. Όμως κοινή έδρα έχουν και ο Φαίακας Μαραθιά με την Αναγέννηση, ομάδες τις οποίες χωρίζουν επίσης δυο κατηγορίες. Το μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει ανάμεσα σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας είναι αυτό ανάμεσα σε Αστέρα και Αυγερινό.
 
Τα ζευγάρια της κλήρωσης
 
ΑΕ Λευκίμμης - Θιναλικός
Φαίακας Μαραθιά - Αναγέννηση Περιβολίου
Μέγας Αλέξανδρος - Κρόνος Αργυράδων
Αστέρας Πετριτή - Αυγερινός Βαλανειού
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 19/1/2019 και οι επαναληπτικοί στις 13/2/2019 σύμφωνα πάντα με την προκήρυξη, αλλά αν υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες λογικά η ΕΠΣΚ ίσως αλλάξει κάτι, είμαστε εν αναμονή του επίσημου ορισμού.

Σπύρος Πίκουλας