Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνέχεια στο πρωτάθλημα χωρίς απώλειες θέλει ο ΑΟΚΚ

Football League
30 Nov 2018 / 15:08
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΟΚΚ έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, κάτι που αναγκάζει την ομάδα να «καθαρίσει το παιχνίδι με τον Κισσαμικό,

αφού είναι και εντός έδρας αγώνας, και έτσι να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση μετά τις δυο νίκες με Δόξα Δράμας και Καλαμαριά και το τεχνικό τιμ δούλεψε πολύ μαζί με τους παίκτες αυτή τη βδομάδα στις προπονήσεις. Όλοι ξέρουν ότι για να πάρουν τίτλο δεν πρέπει να έχουν απώλειες εντός έδρας και ήδη μετράνε μία, από την ΑΕ Καραϊσκάκης, δε χρειάζεται να υπάρξει και δεύτερη.
Ο Δ. Σπανός προσανατολίζεται να παρατάξει και πάλι εντεκάδα με επιθετικογενείς παίκτες, ίσως να υπάρξει μόνο μια αλλαγή σε σχέση με αυτήν που έπαιξε κόντρα στην Καλαμαριά, θα αποφασιστεί από το τεχνικό τιμ και θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή.
Το ματς της Κυριακής ξεκινάει στις 15:00 και η ΠΑΕ όρισε τα εισιτήρια στη μεγάλη εξέδρα στα 10€, ενώ στα 20€ θα είναι για τις θέσεις VIP. Διαιτητής θα είναι ο Χ. Τσουκαλάς από την Αθήνα, ο πρώτος βοηθός ο Σπ. Οικονόμου και δεύτερος ο Κ. Βρούζος. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κ. Περράκης από την Αθήνα.
 
Το πρόγραμμα
 
Πλατανιάς – Τρίκαλα
Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου
Σπάρτη – Βόλος
Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής
ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας
Ηρόδοτος – Εργοτέλης
Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή
Κέρκυρα – ΑΟΧ Κισσαμικός
 
Βαθμολογία (6 αγώνες)
 
Απόλλων Λάρισας  16
Εργοτέλης               14
Πλατανιάς               12
ΝΠΣ Βόλος             13
ΑΟΚ Κέρκυρα         10
Δόξα Δράμας          10
Παναχαϊκή                9
Ηρόδοτος                 7
ΑΕ Καραϊσκάκης      7
Ηρακλής                   7
ΑΟ Τρίκαλα              6
Απόλλων Πόντου     6
Αήττητος Σπάτων     5
Σπάρτη                     5
ΑΟΧ Κισσαμικός      5
Αιγινιακός                 2
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια