Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ΠΑΜΕ για την συγκέντρωση της 28ης Νοεμβρίου στην Κέρκυρα

ΠΑΜΕ
29 Nov 2018 / 11:49

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μαζική και μαχητική χαρακτηρίζει το ΠΑΜΕ  την απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε στην Κέρκυρα την Τετάρτη  28 Νοεμβρίου, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων αναφέρει:«Οικοδόμοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ξενοδοχοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι από άλλους εργασιακούς χώρους συμμετείχαν με τα μπλοκ τους, στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση. Η μάχη της απεργίας δόθηκε από νωρίς τα ξημερώματα με απεργιακές φρουρές στο εργοτάξιο του αεροδρομίου, καθώς και έξω από κατάστημα των σούπερ μάρκετ Δήμητρα, που αυτήν την περίοδο η εργοδοσία εντείνει την επίθεση σε βάρος των εργαζομένων της, με πρόσφατο παράδειγμα τον εκβιασμό για απόσπαση υπογραφών «σιωπής» από αυτούς.
Η γεμάτη παλμό απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο στην πλατεία Σαρόκο. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Νίκος Θεοφύλακτος, πρόεδρος του Συνδέσμου Εργατοτεχνητών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας».




Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εργατοτεχνητών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη στις 17:30 στο Εργατικό Κέντρο.