Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αναγέννηση πήρε την πρόκριση στα πέναλτι

Κύπελλο ΕΠΣΚ
28 Nov 2018 / 17:49
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια θέση ήταν κενή για να συμπληρωθεί η οκτάδα του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας και την κατέλαβε η Αναγέννηση Περιβολίου.

Αντίπαλη με τον Όλυμπο, σε ένα ματς που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι αφού στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση δεν είχαμε νικητή.
Οι δυο ομάδες πάλεψαν πολύ και παρότι χωρίζει τους αντιπάλους μια κατηγορία, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τελευταίο πέναλτι, με την Αναγέννηση να είναι ο τελικός νικητής και η ομάδα που περνάει στους οκτώ.
Το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά και ανατροπή αφού ο Όλυμπος προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο. Όμως οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσαν στο 70΄με τον Μήτσουλη και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μίαρη, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Το 2-2 δεν άλλαξε και μοιραία οι δυο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Στα πέντε πρώτα κτυπήματα είχαν από τέσσερα εύστοχα και πήγαν στη «ρώσικη ρουλέτα», εκεί όπου ευστόχησαν οι γηπεδούχοι, αστόχησε ο Όλυμπος και με συνολικό σκορ 7-6 πέρασε η ομάδα του Περιβολίου.
Έτσι πλέον στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί από τον βόρειο όμιλο οι Κρόνος, Θιναλιακός, Αυγερινός, Μ. Αλέξανδρος και από τον νότιο, οι ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή, Φαίακας Μαραθιά και Αναγέννηση Περιβολίου.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια