Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Φεστιβάλ Κερκυραϊκής Γαστρονομίας προετοιμάζεται για Ουτρέχτη και Βενετία

ΕΟΤ
28 Nov 2018 / 14:42

Μαζί με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση  με τουριστικούς και παραγωγικούς φορείς  του  νησιού, είχε σήμερα το πρωί στο Corfu Palace, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Καββαδίας.
Αντικείμενο της συνάντησης  ήταν η προετοιμασία του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κέρκυρα τον περασμένο Μάιο.
Ο κ. Καββαδίας ενημέρωσε, τους συμμετέχοντες για την αποδοχή που είχε το φεστιβάλ στους εταίρους και για τις προσκλήσεις συνεργασίας.
Συγκεκριμένα: 
Ο ΕΟΤ προσκάλεσε το Φεστιβάλ και τη Λέσχη  Αρχιμαγείρων  Κέρκυρας,  να επιδείξουν το γαστρονομικό  πλούτο του νησιού,  στη Διεθνή έκθεση της  Ουτρέχτης  τον Ιανουάριο και το Μarko polo System πρότεινε  την παρουσίαση του φεστιβάλ  στη Βενετία το Φεβρουάριο.
Στη συζήτηση που ακολούθησε και προκειμένου να γίνει καλύτερη οργάνωση, του επόμενου Φεστιβάλ, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας εταιρείας, που θα  το διαχειριστεί .
Από πλευρά της, η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ανέφερε ότι η Περιφέρεια  θεωρεί σημαντική την διοργάνωση του Φεστιβάλ και θα  την χρηματοδοτήσει.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει και νέα συνάντηση που θα ασχοληθεί με την σύσταση της εταιρείας.