Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάγεψαν τα μικρά της Παιδικής Χορωδίας Αχαράβης στο 38ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στην Κηφισιά

Παιδική Χορωδία Αχαράβης
27 Nov 2018 / 13:30
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τη παιδική χορωδία και μια ακόμα πολύ σημαντική εμπειρία για αυτά ήταν το αποτέλεσμα της παρουσίας της Αχαράβης στο 38ο διεθνές φεστιβάλ χορωδιών που διεξήχθη


 στις 24-25/11 στη Κηφισιά.
Στη κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν τις δουλείες τους σε ένα φεστιβάλ όπου η ποιότητα των συμμετεχόντων ήταν ιδιαίτερα υψηλή.
Τα παιδιά της παιδικής χορωδίας Αχαράβης ερμηνεύοντας τραγούδια από την Ελληνική και διεθνή δισκογραφία έδειξαν μια άρτια εικόνα και τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Αχαράβη από τους ανθρώπους του συλλόγου και τη μαέστρο τους Αγάθη Κοσκινά.
Η ιδιαίτερα εξωστρεφής χορωδία, για πολλοστή φορά εκπροσώπησε επάξια τη μουσική ταυτότητα που συνοδεύει κάθε σωματείο του νησιού που παρουσιάζει τη δουλειά του εκτός Κέρκυρας, και συνεχίζει δυναμικά τη προετοιμασία της για τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις το Δεκέμβριο.
Τη χορωδία Αχαράβης συνόδευσε στο πιάνο η Μαρία Κωλέττη και το τέλος της βραδιάς βρήκε τους ανθρώπους της να δέχονται πολλά συγχαρητήρια και τιμητικό έπαινο για την παρουσία τους στο φεστιβάλ που φέτος ήταν αφιερωμένο στο Παύλο Μελά και το Μακεδονικό αγώνα.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.