Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νικολούζος: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!

Δημοτικό συμβούλιο
22 Nov 2018 / 17:08
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε ο Γιώργος Ραιδεστινός για τη διαίρεση του Δήμου,

ο Δήμαρχος Κέρκυρας ανέφερε ότι δεν έχει ενημέρωση για τις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών. Συμπλήρωσε όμως ότι κατά την άποψή του, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ένα τόσο σοβαρό θέμα θα έπρεπε να είναι ομόφωνη «49 στους 49 και όχι 15 υπέρ και 11 κατά», όπως είπε χαρακτηριστικά, θίγοντας το γεγονός αποχώρησης δύο παρατάξεων σε εκείνη τη συνεδρίαση. Ο Μπάμπης Χαραλάμπους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η παράταξή του αποχώρησε  λόγω  της παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο του Μον - Ρεπό, όπου γίνονται οι συνεδριάσεις.
Απαντώντας ο Δήμαρχος, φανερά εκνευρισμένος, αποκάλυψε ότι ο ίδιος δέχεται «χείμαρρο μίσους» προς το πρόσωπό του και δεν αποκλείεται να ζητήσει αστυνομική προστασία μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων λόγω των απειλών που δέχεται για την προσωπική του ασφάλεια. 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.