Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βγήκε η διακήρυξη της μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου

Ανδρέας Σκούπουρας
19 Nov 2018 / 08:34
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Αντιδημάρχου Ανδρέα Σκούπουρα με τον αντιδήμαρχο

Παιδείας Σταμάτη Απέργη βγήκε η διακήρυξη για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου. Όπως είπε και ο κ. Σκούπουρας: «Θυμίζω ότι ήταν αίτημα ετών του αναπηρικού κινήματος της Κέρκυρας η μεταστέγαση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου της Κορακιάνας λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου».
Αναλυτικά η διακήρυξη:
EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        
ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ                                                 
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
Πληροφορίες: Γεράσιμος Βλάσσης                               
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Μιχαήλ Θεοτόκη
Ταχ. Κώδ. : 49100, Κέρκυρα                                       
Τηλέφωνο : 2661043443                              
Φαξ: 2661028512                                       
e-mail: [email protected]   
Κέρκυρα  15 Νοέμβρη 2018
Αριθμ. πρωτ.: 53731
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος  για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση  του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κέρκυρας.
Ο Δήμος Κέρκυρας στο πλαίσιο διενέργειας ανοικτής  δημόσιας δημοπρασίας, για τη μίσθωση χώρου στέγασης του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κέρκυρας,  καλεί  τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.
Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στην  αναλυτική διακήρυξη, θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Κέρκυρας,  στο κτήριο του Παλαιού Δημαρχείου (Πλατεία Μιχ. Θεοτόκη) και στο Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, τηλέφωνο 26610-43443 FAX 26610-43443, έως την Τετάρτη 07/12/2018 και ώρα 13.00 μ.μ.
Το μίσθιο   να βρίσκεται εντός των ορίων των περιοχών Ποταμού, Αλεπούς, Καναλίων και Αεροδρομίου  Κέρκυρας της Δημοτικής Ενότητας Κερκυραίων.  Το εμβαδόν  επιφάνειας του ακινήτου να είναι περίπου εξακόσια πενήντα τ.μ (650 μ2) έως επτακόσια τ.μ (700 μ2),  με αύλειο χώρο εμβαδού τουλάχιστον εκατό τ.μ (100 μ2) και ενάμιση ½ στρέμμα κήπο,  ιδιοκτησίας του  ιδιοκτήτη/τριας  του υπό μίσθωση ακινήτου και να πληροί τις προϋποθέσεις για τη  χρήση του  ως  αύλειος χώρος της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας
Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι τουλάχιστον έξι (6) ετών.
Πληροφορίες θα δίδονται από το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης στο κτήριο του Παλιού Δημαρχείου (San Giaccomo), στα τηλ. 26610- 43443 καθημερινά.
Η παρούσα δημοσιεύεται σε δυο ημερήσιες τοπικές εφημερίδες, στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.corfu.gr).
Η αναλυτική διακήρυξη δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.corfu.gr).
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας
Κωνσταντίνος Νικολούζος

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.