Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Προσωπικοί λόγοι» λέει ο Θεοδοσιάδης, για το ξαφνικό «διαζύγιο» με Κρόνο.

ΚΡΟΝΟΣ
17 Nov 2018 / 16:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» του Κρόνου Αργυράδων, με τον Νίκο Θεοδοσιάδη.

«Ο ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία...»
Μ’ αυτή τη λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησαν, μάλλον αιφνιδιαστικά, οι Νότιοι το τέλος της συνεργασίας τους με τον, έως χθες, προπονητικό τους ηγήτορα.
Η εξέλιξη ήρθε λίγες, μόλις, μέρες μετά την ήττα στο κερκυραϊκό ντέρμπι με την ΑΕ Λευκίμμης, η οποία, ωστόσο, ήταν η μόλις πρώτη των νεοφώτιστων στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Και παραμονές του εκτός έδρας αγώνα τους με τη Φλωριάδα, με τους Μπλε να πηγαίνουν έχοντας στον πάγκο τους υπηρεσιακό αντικαταστάτη.
Πάντως, σε σημερινή του (Σάββατο, 18/11) δήλωση, ο καλός τεχνικός, αν και έθιξε (διακριτικά) το ενδεχόμενο «κάτι να μην έγινε σωστά», επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την όλη έκβαση. Εκφράζοντας, παράλληλα, τις θερμές του ευχαριστίες (και) στον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Καραϊσαρλή, «που μου έδωσε τα ηνία της ομάδας».

Η δήλωσή του (στο λογαριασμό του στα social media) αναλυτικά:

«Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Κρόνου Αργυράδων...
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Σπύρο Αγαθο, Δημήτρη Αυγερινό στους ανθρώπους της διοίκησης Γρηγόρη Κουλουρη, Γιάννη Καββαδία, Κώστα Καββαδία και στους φροντιστές της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το ήθος, τη σεμνότητα και την προσήλωση στη δουλειά που κάναμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, Γιάννη Καραισαρλη, που μου έδωσε τα ηνία αυτής της ομάδας.
Τέλος. θέλω να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κόσμο και να πω ότι προσπάθησα για το καλύτερο με ήθος και αξιοπρέπεια και, αν κάτι δεν έγινε σωστά, ελπίζω τώρα να γίνει καλύτερα κ να πάει ο σύλλογος ακόμα ψηλότερα!»