Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενθουσιάστηκαν από την ξενάγηση στο radar των Αγίων Δέκα (photos)

ΥΠΑ
13 Nov 2018 / 13:35

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κερκυραϊκού κοινού, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στην ανοικτή ημέρα επισκέψεων στο Radar των Αγίων Δέκα,

στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας  Ηλεκτρονικού Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας.
Δεκάδες συμπολίτες μας, εκμεταλλεύτηκαν μιά πολύ ωραία ημέρα, απόλαυσαν τη διαδρομή και τη μοναδική θέα στην κορυφή των Αγίων Δέκα, παράλληλα με μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Radar.



Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε: «Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, να υποδεχόμαστε οικογένειες, μεγάλους και μικρά παιδιά να βλέπουν και να πληροφορούνται για τη λειτουργία μιας ιδιαίτερα προηγμένης τεχνολογικά εγκατάστασης στο νησί μας.
Όλοι έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και πραγματικά έδωσαν εύσημα για την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, να «ανοίξει τις πόρτες» στο κοινό για μια ευκαιρία εξοικείωσης με το έργο μας. Μας έδωσε μεγάλη χαρά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, οι ερωτήσεις που απαντήθηκαν γύρω από τη λειτουργία των συστημάτων Αεροναυτιλίας και η έκφραση της ικανοποίησης στο πρόσωπο των παιδιών, βλέποντας τα από κοντά.
Ύστερα από αυτό, είμαστε πεπεισμένοι οτι το κοινό θα αγκαλιάσει και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον, γιατί θεωρούμε χρέος μας να δώσουμε στα παιδιά την δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντές τους».