Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με προβλήματα ο Κρόνος κόντρα στην ΑΕΛ

Γ΄ Εθνική
06 Nov 2018 / 15:15
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερις μέρες απομένουν για το μεγάλο κερκυραϊκό ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής, το πρώτο στην ιστορία του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου

δεδομένου ότι ποτέ δεν είχαμε δυο ομάδες την ίδια σεζόν στην κατηγορία. Ο Κρόνος τυπικά γηπεδούχος κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης, με τους φιλάθλους της Νότιας Κέρκυρας να ετοιμάζονται για απόβαση στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.
Όμως η ομάδα των Αργυράδων που είχε ρεπό την Κυριακή 4/1, θα έχει και πάλι χτυπητές απουσίες. Πέραν του Πετρόγιαννη, του Μεσημέρη και του Παπαστεργίου, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κοιλιάρα ενώ θα υπάρχει και πρόβλημα με τον Χατζηδημητρίου. Ο επιθετικός μέσος  του Κρόνου έχασε τον πατέρα του και σίγουρα η ψυχολογία του δε θα είναι η καλύτερη δυνατή μπαίνοντας να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο ματς και μάλιστα κόντρα στην ΑΕΛ την φανέλα της οποία φόρεσε πέρυσι. Μάλιστα το Δ.Σ. της ομάδας των Αργυράδων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το γεγονός που αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Κρόνου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μιχάλη Χατζηδημητρίου για τον θάνατο του πατέρα του».
Από την πλευρά της η ΑΕΛ μετά τη νίκη-θρίλερ επί του Θριάμβου Σερβιανών, ξέρει ότι η πρώτη θέση είναι μπροστά της, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κρόνου, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, αντίθετα ίσως είναι για αυτήν το πιο δύσκολο ματς με δεδομένη την ποιότητα του αντιπάλου, έστω και αν θα έχει 4-5 ελλείψεις βασικών παικτών. Ο Δ. Μαγκαφίνης που ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι, δε θα έχει στη διάθεσή του σίγουρα τον Κυπτίου που αποβλήθηκε στο ματς με τον Θρίαμβο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια