Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Wear Red Day 2018, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου - ΜΑΚΕ Α WISH COME TRUE!

Wear Red Day
06 Nov 2018 / 14:13
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με πολλά σχολεία στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, το Andrioti School διοργανώνει το Wear Red Day 2018, στις

13 και 14 Δεκεμβρίου. Ντυνόμαστε όλοι (μαθητές και καθηγητές αλλά και γονείς, γιατί όχι;) στα κόκκινα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την Πέμπτη 13/12 & Παρασκευή 14/12!
Από εκείνη την ημέρα και για όλο τον Δεκέμβριο θα υπάρχει στο χώρο του σχολείου ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, έτσι όπως ξέρουμε να το στολίζουμε στο Andrioti School κάθε φορά ...!
Θα στολιστεί με χάρτινα αστέρια!
Ένα χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του! Mια ξεχωριστή δωρεά των 2€ δημιουργεί μια μοναδική αλυσίδα αγάπης, και θα πραγματοποιήσουμε έτσι την ευχή ενός παιδιού μέσα από το δίκτυο make a wish (www.makeawish.gr)
Τις δύο εκείνες ημέρες τα παιδιά θα επικοινωνούν μέσω skype με παιδιά από άλλες χώρες τα οποία επίσης γιορτάζουν τον ερχομό των γιορτών φορώντας κόκκινα!
Andrioti School  Αλκινόου 33.
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.