Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΙΝ.ΑΛ: Και τυπικά στήριξη του Βασίλη Χειμαριώτη από την περιφερειακή σύσκεψη

ΚΙΝ.ΑΛ.
03 Nov 2018 / 13:58

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την στήριξή τους στο πρόσωπο του Βασίλη Χειμαριώτη ως επικεφαλής ψηφοδελτίου της Περιφέρειας,

ανακοίνωσαν και επισήμως τα μέλη της Περιφερειακής Σύσκεψης του ΚΙΝ.ΑΛ. που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην αίθουσα του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι. 


Η ανακοίνωση έγινε δια στόματος του Χρήστου Πολυζωγόπουλου, μέλους της Επιτροπής Διεξαγωγής Αυτοδιοικητικών Εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ..
Οι αποφάσεις για της υποψηφιότητες στους Δήμους θα διαμορφωθούν μέσα στο Νοέμβριο μέσω των κατά τόπους Νομαρχιακών Συνελεύσεων. 

Η ανακοίνωση του κόμματος
Σήμερα στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής με θέμα την επιλογή  υποψηφίου Περιφερειάρχη για την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Μετά την  εισήγηση της περιφερειακής επιτροπής και τον διάλογο που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα  η επιλογή του γιατρού κ. Βασίλη Χειμαριώτη. Ο Βασίλης Χειμαριώτης  είναι ένας επαγγελματικά καταξιωμένος επιστήμονας  με γνώσεις στα αυτοδιοικητικά καθώς διετέλεσε Δήμαρχος Κορισσίων και διακρίνεται για την πολιτική και κοινωνική του δράση με διείσδυση και αποδοχή στα ευρύτερα στρώματα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Στην  διαδικασία επιλογής του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για το Κίνημα Αλλαγής παρέστη και το κεντρικό στέλεχος του  Κινήματος κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος .
 
Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής