Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ κόντρα στον νεοφώτιστο Θρίαμβο

Γ΄ Εθνική
02 Nov 2018 / 15:13
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή ομάδα της Λευκίμμης είναι ίσως η πιο δυνατή στην ιστορία της, με παίκτες έμπειρους από μεγαλύτερες κατηγορίες και δείχνει

έτοιμη να κάνει την υπέρβαση. Έτσι, κόντρα στη νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική ομάδα του Θριάμβου Σερβιανών, δε βλέπει παρά μόνο νίκη που θα την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα στην προσπάθεια που κάνει τα πατήσει κορυφή και να παραμείνει εκεί.
Ο Δ. Μαγκαφίνης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα σύνθεσης, η ομάδα έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις και ίσως την παρατάξει με κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στη Ναύπακτο, ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής και σε άλλα παιδιά. Ο αγώνας της Κυριακή θα ξεκινήσει στις 15:00 και διαιτητής θα είναι ο Στ. Στεφάνου από τη Θεσπρωτία, ενώ ο κόσμος της ΑΕΛ αναμένεται και πάλι να δώσει βροντερό παρόν.
Ο Κρόνος Αργυράδων έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική και λογικά σύσσωμος θα βρεθεί στη Λευκίμμη να παρακολουθήσει την ΑΕΛ την οποία αντιμετωπίζει τη μεθεπόμενη Κυριακή στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι.
 
Πρόγραμμα (6η αγωνιστική)
 
Αεράτα Γρεβενών – Μακεδονικός Φούφα
Αχέρων Καναλακίου – Μακεδονικός Σιάτιστας
ΑΟ Φλωριάδας – Ναυπακτιακός
Θεσπρωτός – Σούλι Παραμυθιάς
ΑΕ Λευκίμμης – Θρίαμβος Σερβιανών
Ρεπό: Κρόνος Αργυράδων
 
Βαθμολογία
 
Τηλυκράτης                 11
Μακεδονικός Φ.          11
Κρόνος                          9
Μ. Αλέξανδρος Καλλ.    9
Σούλι                             7
Ναύπακτος                    8
ΑΕ Λευκίμμης                8
Θεσπρωτός                   7
Αχέρων                          5
Σιάτιστα                         2
Θρίαμβος Σερβ.            1
ΑΟ Φλωριάδας              1
Γρεβενά                         1
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια