Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τεράστια νίκη στα Γιάννενα ο Αστέρας 1-0 τον Βελισσάριο

Αστέρας Πετριτή
18 Μαΐου 2016 / 21:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στα Γιάννενα με την παρουσία και αρκετών φίλων του ο Αστέρας Πετριτή στο Πανηπειρωτικό αντιμετώπισε τον Βελισσάριο, σε ένα ματς που πήγε για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Παιγνίδι που για τους γηπεδούχους μόνο η νίκη υπήρχε, μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα στα Τρίκαλα, ενώ ο Αστέρας και ένα βαθμό να έπαιρνε θα ήταν θετικό, πόσο μάλλον τρεις. Αλλά η ομάδα του νησιού μας ήταν ΑΣΤΕΡΑΣ νίκησε με 1-0 και πλέον ο δρόμος για τη Γ΄ Εθνική γίνεται ευκολότερος.

Το ματς ξεκίνησε κάπως αναγνωριστικά και από τις δυο ομάδες που πρόσεξαν πιο πολύ στην αρχή την άμυνά τους, έτσι ένα σουτ του Γιαννάκη στο 9΄  και ένα του Ν. Γεωργοπάλη στο 26΄ ήταν ότι είχαν επιθετικό να δείξουν οι δυο ομάδες στο ημίωρο. Με μια φάση από κάθε ομάδα τελείωσε το ημίχρονο, στο 34΄ ο Β. Βαρτζιώτης από καλή θέση έκανε ψηλά άουτ το σουτ και στο 44΄ ο Γούναρης από κοντά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει σέντρα του Χρ. Γεωργοπάλη. 
Στο β΄ μέρος και ως το 63΄ δεν είχαμε κάτι σημαντικό, στο λεπτό εκείνο είχαμε το 0-1, όταν 
σε αντεπίθεση για την ομάδα της Κέρκυρας με τρεις παίκτες να βγαίνουν μόνοι τους με έναν μόνο με έναν αμυντικό του ΑΟΒ, ο Γεωργοπάλης Χ. πάσαρε παράλληλα στον Γεωργοπάλη Ν. που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1, μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς. Δέκα λεπτά αργότερα σε νέα αντεπίθεση ο Γούναρης μόνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάντζιο και να κλειδώσει τη νίκη. 
Η πίεση των γηπεδούχων στη συνέχεια με 2-3 μικροευκαιρίες, δεν άλλαξε κάτι, έστω και αν ο Αστέρας έμεινε από το 85΄ με δέκα παίκτες αφού ο σκόρερ Ν. Γεωργοπάλης είδε 2η κίτρινη και αποβλήθηκε.  
Διαιτητές: Βρέσκας, Κελεσίδης, Χρυσάνης  (Ημαθίας). 
ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ  (Αν.Ζώης): Μάντζιος, Νάσιος, Ασωνίτης (81΄ Πανίδης), Αλεξίου, Βαρτζιώτης Π., Κολιός, Βαρτζιώτης Β. (64΄ Τζιάλας), Τσάνης (64΄ Μπαλογιάννης), Γιαννάκης, Σταμούλης, Νικολάου Στ..
ΑΣΤΕΡΑΣ (Β. Ξάνθης): Ριγανάς, Καλούδης (68΄ Γράντος), Π. Λέσσης, Πολύζος, Αλ. Πάγκαλης, Σπ. Στούπας (90΄ Λιούμπας), Ν. Γεωργοπάλης, Ασπιώτης, Γούναρης, Χρ. Γεωργοπάλης, Π. Πάγκαλης (60΄ Γούναρης).
 
Αποτελέσματα (2η αγων.)
 
Βελισσάριος - Αστέρας Πετριτή 0-1
Δόξα Γαρδικίου - Μαύροι Αετοί 1-1
 
Βαθμολογία
 
Αστέρας Πετριτή 3-1 6
Μαύροι Αετοί 3-2 4
Δόξα Γαρδικίου 2-3 1
Βελισσάριος 1-3 0
 
Επόμενη (3η αγων.)
 
Κυριακή 22/5/2016 ώρα 17:00
Δόξα Γαρδικίου - Βελισσάριος  
Μαύροι Αετοί - Αστέρας Πετριτή
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια