Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Για τον ΟΑΕΔ υπεύθυνος ο Δήμος, για τον Δήμαρχο ο ΟΑΕΔ!»

ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
31 Οκτωβρίου 2018 / 18:16

«Δεν θα δεχτούμε άλλη κοροϊδία» το, μέσω Κοσκινά, μήνυμα - απάντηση των δικαιούχων των εργατικών κατοικιών στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν έμεινε αναπάντητη η σημερινή (31/10) ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, σχετικά με τα θέμα της κατάληψης των εργατικών κατοικιών στον Άγ. Ιωάννη.
Σε δήλωση – απάντηση της, η εκπρόσωπος των δικαιούχων, Ανδριάνα Κοσκινά, έκανε λόγο για εμπαιγμό, προειδοποιώντας «οι δικαιούχοι δεν θα δεχτούν άλλη κοροϊδία». Αναφορικά, δε, με επιμέρους κομμάτια της ανακοίνωσης του Οργανισμού, υποστήριξε:
•Αν το εργοτάξιο βρισκόταν σε πλήρη δραστηριότητα, τις μέρες που ήμασταν εκεί, πριν την εγκατάσταση μας, θα μας έβλεπαν οι “υπεύθυνοι” και θα μας εμπόδιζαν. Eμείς, κάθε δεύτερη μέρα πηγαίναμε στο εργοτάξιο και το έργο προχωρά με ρυθμούς καθυστέρησης, με 4 ως 8 εργαζόμενους.
•Η νέα εταιρία έχει ολοκληρώσει το έργο στο 95%, ενώ πριν δύο χρόνια ήταν ξανά στο 95%.
•Δεν υπάρχει πλήρης συνεργασία με την ΔΕΗ - το έχουν πει πολλοί τεχνικοί. Για την ακρίβεια, λένε το αντίθετο: ότι δεν συνεργάζονται και η δουλειά γίνετε ράβε-ξήλωνε.
•Για τον ΟΤΕ δεν έχουμε ενημέρωση. 
•Σχετικά με τη μεταφορά των λυμάτων, επιβεβαιώνεται με την ανακοίνωση η κοροϊδία που ανεχόμαστε τόσα χρόνια, καθώς θεωρούν υπεύθυνους τον Δήμο, όταν ο Δήμαρχος προχτές δήλωνε ως υπεύθυνο τον ΟΑΕΔ!.