Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση του βιβλίου και ανοιχτή διάλεξη - εργαστήρια της Μαρίζας Κωχ

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
26 Οκτωβρίου 2018 / 07:38
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Μουσικών Σπουδών, το βιβλιοπωλείο Πλους, και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ: «Το ξανθό κορίτσι

της Σαντορίνης», την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, στις 8.00 μ.μ. στην Ιόνιο Βουλή (Mουστοξύδη 3, Κέρκυρα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Μαρίζα Κωχ, ο Κυριάκος Κωλέσης, κοινωνιολόγος και η Ζωή Διονυσίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Μουσικής Παιδαγωγικής Ιονίου Πανεπιστημίου. Συντονίζει η δημοσιογράφος Νικολέτα Δουκάκη. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Ομάδα Μουσικοπαιδαγωγικών Δράσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου «Ανέβα μήλο - Κατέβα ρόδι». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Ανοιχτό εργαστήριο - διάλεξη της Μαρίζας Κωχ
«Η Μαρίζα των παιδιών και των τραγουδιών»
 
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Μουσικών Σπουδών, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, το Βιβλιοπωλείο Πλους, και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν ανοιχτό εργαστήριο - διάλεξη της Μαρίζας Κωχ για εκπαιδευτικούς, μουσικοπαιδαγωγούς και μουσικούς, με τίτλο: «Η Μαρίζα των παιδιών και των τραγουδιών» το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Ι του Ιονίου Πανεπιστημίου (Τμήμα Ιστορίας & Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας, Ιωάννου Θεοτόκη 72, Κέρκυρα). Η Μαρίζα Κωχ θα μιλήσει για τα τραγούδια της που απευθύνονται σε παιδιά, και για τη μουσικοπαιδαγωγική της προσέγγιση. Στο εργαστήριο συμμετέχουν παιδιά του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κέρκυρας.
 
 
 
 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.