Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Εγώ έρχομαι να ενώσω, όχι να χωρίσω!»

Ρόδη Κράτσα
23 Οκτωβρίου 2018 / 14:26

Απάντηση με… το γάντι της Ρόδης Κράτσα στην επίθεση Σπύρου, «κάλεσμα» σε Γαλιατσάτο για αντιπαράθεση σε επίπεδο πολιτικό και όχι προσωπικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη δική της, σε ήπιους τόνους, απάντηση στις δηλώσεις, αφ’ ενός του Σπύρου Σπύρου, σχετικά με την επιλογή της ιδίας ως «εκλεκτής» της ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές στην ΠΙΝ και αφ’ ετέρου του νυν Περιφερειάρχη, Θεόδωρου Γαλιατσάτου, έδωσε η Ρόδη Κράτσα.
«Εγώ κοιτάω μπροστά… Κι έρχομαι να ενώσω, όχι να χωρίσω» δήλωσε στην κρατική ραδιοφωνία, σχετικά με όσα της… χρέωσε η ανακοίνωση Σπύρου. Αρνούμενη να προβεί σε περαιτέρω κρίση των αποφάσεων και των δηλώσεών του: «Ο καθένας», αρκέστηκε να πει, «κάνει τη διαδρομή του και αφήνει το αποτύπωμά του».
Θυμίζουμε πως, πλην άλλων, η ανακοίνωση Σπύρου έκανε λόγο για απόφαση – μεθόδευση από «αόρατο χέρι και νοσηρό μυαλό», μέσω «αλαζονικών μεθοδεύσεων» που προσβάλλουν την κοινωνία των Ιονίων, αλλά και για στελέχωση του ψηφοδελτίου της από συμβιβασμένους και… πρόθυμους).
Όσον αφορά, δε, στα περί ουρανοκατέβατης και προερχόμενης από… κομματικό σωλήνα, με πλήρη άγνοια του γίγνεσθαι του τόπου (κ.λπ., κ.λπ.) του Γαλιατσάτου, επίσης δε θέλησε να οξύνει τους τόνους. Εκφράζοντας, απλά, την άποψη πως, αντί της μεταφοράς της αντιπαράθεσης σε προσωπικό επίπεδο «που επιδιώκει ο κ. Γαλιατσάτος, εγώ θα επιμείνω σ’ επίπεδο πολιτικής…»