Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 16η ετήσια συνάντηση των συνθετών ηλεκτροακουστικής μουσικής στην Κέρκυρα

16η ετήσια συνάντηση
23 Οκτωβρίου 2018 / 06:40
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 16η ετήσια συνάντηση των συνθετών ηλεκτροακουστικής μουσικής που εργάζονται στην χώρα μας και των Ελλήνων συνθετών που ζουν ή/και εργάζονται στο εξωτερικό πραγματοποιείται φέτος

στην Κέρκυρα στο τέλος της πρώτης βδομάδας (Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9) του Δεκέμβρη 2018. Τη διοργάνωση φέτος την αναλαμβάνουν σε συνεργασία πάντα με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής, δύο Εργαστήρια της Σχολής Μουσικής & Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, δηλαδή το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Ερευνας & Εφαρμογών [ΕΡΗΜΕΕ] (Τμήμα Μουσικών Σπουδών) και το Εργαστήριο Παραστατικών Περιβαλλόντων στις Τέχνες [PEARL]. Προσκαλούνται τα μέλη του ΕΣΣΗΜ να στείλουν τα έργα τους το συντομότερο. Η υποβολή γίνεται με απλό email στη διεύθυνση [email protected] (Cc [email protected]) με subject [CORFU MERES 2018]. Επίσης μπορούν να υποβάλουν έργο τους και μη ενεργά μέλη. Το γενικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί λίγο μετά τις 20 Νοεμβρίου 2018.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.