Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και τυπικά η Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων της ΝΔ

ΝΔ
20 Οκτωβρίου 2018 / 14:09

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Τέλος έδωσε και τυπικά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σίριαλ της υποψηφιότητας της ΝΔ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Επιβεβαιώνοντας και το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ο αρχηγός του κόμματος, από την Κεφαλονιά σήμερα, γιορτή του πολιούχου του νησιού Αγ. Γερασίμου, ανακοίνωσε την "εκλεκτή" του κόμματος Ρόδη Κράτσα.

Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ

«Με μεγάλη χαρά, επισκέπτομαι σήμερα την Κεφαλονιά γι να συμμετέχω και εγώ στη μεγάλη γιορτή του Αγίου Γερασίμου. Επισκέπτομαι την Κεφαλονιά, ένα νησί το οποίο αγαπώ ιδιαίτερα και το οποίο έχω επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτικά συγκυρία, ενόψει Περιφερειακών και εθνικών εκλογών. Με την ευκαιρία αυτή συνοδεύομαι από την κυρία Ρόδη Κράτσα, η οποία θα είναι και υποψήφια Περιφερειάρχης που θα απολαμβάνει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις Περιφερειακές εκλογές το ερχόμενου Μαΐου. Η κυρία Κράτσα είναι ένα στέλεχος με πολύ μεγάλη εμπειρία, με διεθνή εμβέλεια, καταγόμενη από τα Επτάνησα. Πιστεύω ότι θα μπορέσει να δώσει στα όμορφα νησιά των Επτανήσων μια καινούργια εξωστρεφή αναπτυξιακή δυναμική. Αυτό ακριβώς το οποίο χρειάζεται αυτός ο τόπος ο οποίος είναι τόσο προικισμένος με σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Και βέβαια είμαι εδώ για να ολοκληρώσω τη δέσμευση την οποία είχα αναλάβει ότι θα επισκεφθώ όλα τα νησιά των Επτανήσων, έτσι ώστε και εδώ στα Επτάνησα, να γίνει πράξη η μεγάλη πολιτική αλλαγή και η μονοεδρική της Κεφαλονιάς στις επόμενες εθνικές εκλογές να κερδηθεί και πάλι από τη Νέα Δημοκρατία».

Οι τέσσερις ΝΟΔΕ της ΝΔ

Στο μεταξύ οι νομαρχιακές οργανώσεις των τεσσάρων νησιών του Ιονίου, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στήριξης της υποφηφιότητας, ξεπερνώντας τις όποιες επιφυλάξεις είχαν εκφράσει ορισμένα κερκυραϊκά στελέχη στο θέμα της εντοπιότητας.

Η ανακοίνωση

Στην σημερινή του επίσκεψη στην Κεφαλονιά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισημοποίησε ότι η κυρία Ρόδη Κράτσα θα έχει τη στήριξη της παράταξής μας ως υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων νήσων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η επιλογή ενός τόσο έμπειρου στελέχους για την Περιφέρειά μας, τιμά την περιοχή μας και γεννά ελπίδες ότι τα Ιόνια νησιά θα αξιοποιήσουν επιτέλους τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Και πολύτιμη γι’ αυτό θα αποδειχθεί η μακρά ευρωπαϊκή εμπειρία της κ. Κράτσα στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων που δικαιούνται τα Επτάνησα. Ως πρόεδροι των ΝΟΔΕ Κερκύρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, και Ζακύνθου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με επικεφαλής την Ρόδη Κράτσα για να γυρίσουν επιτέλους σελίδα τα νησιά μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ 20/10/2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Γιάννης Κοντός

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Γιώργος Μπουρδάρας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Γιάννα Κουλουμπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Διονύσης Καρδιανός