Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκστρατεία στο Θινάλι οι Αγιομαθήτες

Τοπικά πρωταθλήματα
18 Οκτωβρίου 2018 / 17:25
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πόθος για την ομάδα του ΟΦΑΜ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι, συνεχίζεται και φέτος.

Ο ΟΦΑΜ μετά τη 3η συνεχόμενη νίκη του, είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με το άλλο φαβορί για άνοδο, την ομάδα του Θιλναλιακού. Πρόωρο ντέρμπι μόλις την 4η αγωνιστική έβγαλε η κληρωτίδα και το Σάββατο θα πρέπει να μετρήσει τις δυνάμεις του στην έδρα του αντιπάλου.
Έχει γίνει γενικός ξεσηκωμός στον Αγ. Ματθαίο με σκοπό οι φίλαθλοι της ομάδας που είναι και πολλοί και εκδηλωτικοί να ετοιμάζουν «εκστρατεία» στο γήπεδο του Αλμυρού για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδας. Οι δικοί μας υπολογισμοί είναι ότι πάνω από 150 φίλοι του ΟΦΑΜ θα σταθούν δίπλα στην ομάδα στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και της χρονιάς. Εκτός από τη μετάβαση με τα ΙΧ τους οι φίλαθλοι θα μπορούν να πάνε και με ναυλωμένο πούλμαν της ομάδας.
Το Δ.Σ. στην προσπάθεια να ενεργοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους του ποδοσφαίρου και του ΟΦΑΜ, με δυο σύντομες ανακοινώσεις προτρέπει τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο.
Οι ανακοινώσεις αναφέρουν: «Το Σάββατο, ο Όμιλος αγωνίζεται στην Αχαράβη με αντίπαλο τον Θιναλιακό, στις 4μ.μ. Καλούνται οι φίλοι της ομάδας να παραβρεθούν σε αυτόν τον εκτός έδρας αγώνα να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας! Όλοι κοντά στον Όμιλο».
«Το Δ.Σ. της ομάδας μας έχει ναυλώσει λεωφορείο για τον κόσμο της ομάδας για τον αγώνα του Ομίλου στην Αχαράβη το Σάββατο. Η ώρα αναχώρησης του θα γίνει σύντομα γνωστή».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια