Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα - Εκδήλωση από την Equal Society & το Ι.Ο.Α.Σ «Πάνος Μυλωνάς»

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας
18 Οκτωβρίου 2018 / 13:34
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» επισκέπτεται το Σάββατο 20 Οκτωβρίου την Κέρκυρα και ξεναγός του είναι η Equal Society. Το βράδυ του Σαββάτου από τις 21.00 το βράδυ, στο

«JOSEPHINE CAFÉ BAR» με ένα και μόνο μότο, «Ναι στην υπεύθυνη διασκέδαση».
Το να περάσεις όμορφα δεν απαιτεί κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Καλή
διάθεση και καλή παρέα αρκούν. «Δεν πίνω όταν οδηγώ» λοιπόν και το Σάββατο 20
Οκτωβρίου ελπίζουμε ο δρόμος να σας βγάλει στο «JOSEPHINE CAFÉ BAR». Ελάτε να διασκεδάσουμε για καλό σκοπό και να γιορτάσουμε την «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς
Ατυχήματα» όλοι μαζί.
Η δράση διενεργείται ταυτόχρονα σε 30 πόλεις στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τη μεγάλη
Πανευρωπαϊκή διοργάνωση σε άλλες χώρες με την υποστήριξη της Ε.Ε. Το Ι.Ο.ΑΣ. μέσω της Equal Society θα υπενθυμίσει στους νέους πως το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί. Αξιοσημείωτη είναι η φιλική υποστήριξη της Διεύθυνσης Τροχαίας Κέρκυρας και συγκεκριμένα του κ. Σπύρου Σκολαρίκη, Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας.
Και μην προβληματίζεστε, πρόκειται απλώς για μια εκδήλωση, που με ευχάριστο τρόπο προσεγγίζει τους πελάτες των νυχτερινών κέντρων για να τους ενημερώσει και να τους ευαισθητοποιήσει στο θέμα του αλκοόλ και της οδήγησης και να μεταδώσει ασφαλείς συνήθειες και συμπεριφορές.
«Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»!!!

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.