Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άπαντες παρόντες στις πρωινές προπονήσεις του ΑΟΚΚ

Football League
17 Οκτωβρίου 2018 / 16:21
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι πρωινές προπονήσεις συνεχίζονται στον ΑΟΚΚ, στο βοηθητικό γήπεδο στον Πλάντραφο, με τον Δ. Σπανό να βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες

να είναι διαθέσιμοι. Είναι ευχάριστο ότι δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα, τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών έχουν αποκατασταθεί και η ομάδα θα είναι όπως όλα δείχνουν πλήρης για την πρεμιέρα στη Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα. Βέβαια ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, δηλαδή αν θα είναι 27 ή 28/10, αφού η Football League δεν έχει βγάλει ημερομηνίες και σίγουρα θα παίξει και ρόλο κατά πόσο η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά το παιχνίδι.
Αυτό που έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας είναι η επανένταξη του Τουράμ, που δείχνει έτοιμος να πάρει επιθετικά την ομάδα στην πλάτη του και το έδειξε και στο τελευταίο φιλικό στα Γιάννενα και γενικά έχει ξεπεράσει τραυματισμό και φόβους.
Πέραν αυτού, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα αποδυτήρια, εκεί όπου η ομάδα είναι δεμένη σαν γροθιά, οι παίκτες που ήρθαν φέτος έχουν γίνει ένα με τους παλιούς και ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα βοηθάει την ομάδα. Οι πρωινές προπονήσεις θα συνεχιστούν και Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα έχουμε το φιλικό με την Κ-19 και το πιθανότερο είναι, την Κυριακή οι παίκτες να πάρουν ρεπό.
Εξ άλλου την Πέμπτη περιμένουν όλες οι ομάδες να δουν από την ΕΕΑ την αδειοδότησή τους για να μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα και πιθανόν την Παρασκευή να έχουμε ορισμό ώρας και ημέρας για την 1η αγωνιστική.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια