Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κερκυραϊκό «χρώμα» στο νέο Δ.Σ. των Special Olympics Hellas

Special Olympics
17 Οκτωβρίου 2018 / 13:50

Κέρκυρα και Αλεξανδρούπολη εκπροσωπούν την ελληνική περιφέρεια στο νέο διοικητικό συμβούλιο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Βίνσεντ Σουέρεφ, πρώην υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος Σπέσιαλ Ολύμπικς Κέρκυρας έγινε μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου των Special Olympics Hellas με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας που διεξήχθη στις 16/10/18 στην Αθήνα.

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Σουέρεφ
«Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και με τίμησαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά μου στο κίνημα. Αισθάνομαι δικαίωση για τον σκληρό αγώνα που έδωσα, κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση και τον σεβασμό εκείνων που με ψήφισαν και όσων με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα στην προσπάθεια μου αύτη. Αισθάνομαι υπερηφάνεια καθώς από την θέση που εκλέχτηκα θα προσφέρω έργο στο κοινωνικό σύνολο, με υπευθυνότητα και αισιοδοξία όπως έπραττα μέχρι τώρα στην ζωή μου. Είναι μία τιμητική διάκριση για το νησί, ανάμεσα στις τόσες που διακρίνουν την Κέρκυρα μας. Υπόσχομαι ότι μέσα από τη θέση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού θα αγωνιστώ ακόμη πιο σκληρά για την επίτευξη της κοινωνικοποίησης των ατόμων με νοητική στέρηση, μέσω του αθλητισμού. Μόνιμος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση του κόσμου όσον αφορά τις ανάγκες των αθλητών μας, αλλά και η προσέλκυση περισσότερων εθελοντών, όπως και γονέων με παιδιά με νοητική στέρηση. Με αγάπη, όραμα και υπευθυνότητα, την βοήθεια της Πολιτείας και του κόσμου θα προσπαθήσω ώστε τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες να ενταθούν και να κοινωνικοποιηθούν ισότιμα στην κοινωνία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε τόσες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα μόνο Κέρκυρα και Αλεξανδρούπολη κατάφεραν να μπουν στο Δ.Σ.
Ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν και δύο αθλητές τού Οργανισμού.