Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό με την Κ19 το Σάββατο στον Πλάντραφο

ΑΟΚ Κέρκυρα
16 Οκτωβρίου 2018 / 17:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από τα τόσα εμπόδια και τέσσερις αναβολές έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, φαίνεται ότι η απόφαση

για έναρξη στις 27 Οκτωβρίου δεν αλλάζει και θα έχουμε σέντρα. Βέβαια δεν έχει βγει το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες. Όμως αυτό που ίσως καίει κάποιες ομάδες είναι η αδειοδότητση από την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού που θα γίνει με βάση τις πληροφορίες στις 18/10 και εκεί όλοι ελπίζουν να μην υπάρξει πρόβλημα για κάποια ΠΑΕ. 
Τα προβλήματα πολλά και κυρίως το οικονομικό, όπου οι ομάδες καλούνται να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες έχουν για να πάρουν την άδεια και να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Και η Κέρκυρα είχε ένα μικρό πρόβλημα με Ρόλε και Αντέτζο, με κάποια καθυστερούμενα, που όμως θα εκδικαστεί στις 5 Νοεμβρίου, άρα δεν τίθεται θέμα. Μάλιστα έχει τακτοποιηθεί το θέμα με Ρόλε, ενώ κοντά είναι και αυτό με τον Αντέτζο. Πάνω σε αυτό το θέμα να σημειώσουμε ότι είναι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στη Superleague τη σεζόν που έληξε, μια σεζόν που από τη συμμετοχή του ο ΑΟΚ, περιμένει πάνω από τριακόσιες χιλιάδες που του οφείλονται και λογικό είναι να έχει κάποια καθυστέρηση και αυτός σε 1-2 πληρωμές.
Το θέμα με τη Football League όπου ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας, είναι το πρόβλημα αδειοδότησης για 6-7 ομάδες και ο αγώνας που γίνεται έτσι ώστε ο φάκελος τους να είναι πλήρης και στον έλεγχο της ΕΕΑ να μην υπάρξει πρόβλημα. Βέβαια αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουμε τις αποφάσεις της ΕΕΑ για τις αδειοδοτήσεις τότε θα πάει πιο πίσω η σέντρα, αφού με βάση τον κανονισμό θα πρέπει δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να αδειοδοτηθούν οι ομάδες.
Ο Δ. Σπανός για να μην μείνει η ομάδα χωρίς παιχνίδι, έχει φροντίσει να παίξει η ομάδα κόντρα στην Κ19 το Σάββατο στον Πλάντραφο, στις 16:00, ματς σαν τελικό τεστ πριν την πρεμιέρα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια