Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστεί τη Σιάτιστα, συγχαίρει τον κόσμο ο Κρόνος

Γ΄ Εθνική
16 Οκτωβρίου 2018 / 17:53
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί μετά από τρεις αγώνες να μην κατάφερε ακόμα να πάρει την πρώτη νίκη του στη Γ΄ Εθνική ο Κρόνος, αλλά ο κόσμος τον στηρίζει

και κάποιες δεκάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στη Σιάτιστα για να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη. Αυτό παρηγορεί εν μέρει την προσπάθεια διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών, αλλά περισσότερο θα ήθελαν το τρίποντο αφού οι στόχοι είναι υψηλοί.
Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο κάνοντας τη διαδρομή την περασμένη Κυριακή, αλλά και για τους φιλόξενους γηπεδούχους του Μακεδονικού Σιάτιστας, η διοίκηση του Κρόνου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση που αναφέρει: «Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άψογη φιλοξενία της την ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας και επιφυλάσσεται για μια ανάλογη στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου ως την ελάχιστη ανταπόδοση που μπορούμε να αποδώσουμε.
Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας μας ο οποίος έδωσε για μια ακόμα φορά βροντερό παρόν στο γήπεδο έχοντας μια κόσμια συμπεριφορά η οποία συνάδει με τα ιδανικά του συλλόγου μας».
Αν σταθούμε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Κρόνου στη Γ΄ Εθνική, να τονίσουμε τις πολλές απουσίες με τις οποίες ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Έχοντας τραυματίες Πετρόγιαννη, Μεσημέρη, Ανυφαντή, Μουζακίτη, Πολυχρονάκη με τον τιμωρημένο Νταντίδη εκτός και αλλαγή υποχρεωτική τον Κοιλιάρα, στάθηκε όρθιος και το 0-0 μπορεί να μην ικανοποιεί, αλλά τηρουμένων των αναλογιών, δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες ο φετινός Κρόνος.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια